• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.M.

13.09.2023

11:20

Snimak koji ledi krv u žilama: Vožnja u kontrasmeru između Šimanovaca i Dobanovaca

Informer

Društvo

Snimak koji ledi krv u žilama: Vožnja u kontrasmeru između Šimanovaca i Dobanovaca

Podeli vest

Čitalac Informera koji se sinoć našao na putu između Šimanovaca i Dobanovaca poslao je našem portalu neverovatan snimak vožnje u kontrasmeru.

Kako se može videti na snimku vozač džipa švajcarskih tegistarskih oznaka po mrklom mraku kreće se u suprotnom smeru, brzom trakom i pod punim gasom pretiče automobile koji mu idu u susret.

Kako Informer saznaje ovo vozilo se kretalo u suprotnom smeru najmanje osam kilometara, a o svemu je policija obaveštena.

Podsetimo, nedavno je vozač poginuo vozeći kontrasmerom brzom trakom, kada je izazvao udes direktno se sudarivši sa drugim vozilom. Tom prilikom dve osobe su povređene.

Nakon ovog incidenta, na mrežama su objavljeni snimci još nekoliko vožnji u kontrasmeru, za sada nije poznato da li su u pitanju greške vozača ili namerno kršenje propisa.

Pogeldajte snimak:

 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija