• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.09.2023

12:10

Planinska harmonija porodice i prirode (VIDEO)

Telekom Srbija

Društvo

Planinska harmonija porodice i prirode (VIDEO)

Podeli vest

Mada otvoren pre svega tri godine, planinski hotel „Harmonija“ veoma brzo je postao sinonim za miran i opuštajući odmor za čitavu porodicu. Smešten u blizini ski-centra Kopaonik, u neponovljivom prirodnom okruženju, pruža fantastičan pogled na okolinu i svojim gostima omogućava potpuni užitak.

Kako bi i moglo drugačije, kada su im na raspolaganju restoran s probranom kuhinjom, spa centar, igraonica, bioskop i druge propratne aktivnosti.

Hotel „Harmonija“ donosi sasvim novi koncept poslovanja i organizacije - potpuno digitalizovan, kaže Marija Pantović, menadžerka hotela, ističući da im takav pristup omogućava ubrzan razvoj i prilagođavanje na različite zahteve gostiju. 

Foto: Telekom Srbija

 

„Posebno bih istakla internet koji je veoma brz i stabilan, a to omogućava da u zimskoj sezoni, kada imamo veliki broj rezervacija, u što kraćem roku odgovorim na iste“, rekla je Marija i dodala da u sklopu hotela imaju bioskop, u kojem se posetioci opuštaju, naročito najmlađi koji uživaju u crtaćima, uz Hotel TV. 

Biznis mobilne tarife, hotel TV i FiberPro samo su neke od mts usluga koje hotel „Harmonija“ koristi, a nada se da će kompanija nastaviti sa inovacijama i ostati prvi izbor svih ugostitelja. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Javio se čovek koji mrzi Jokića! Biće počišćen...
NBA

Javio se čovek koji mrzi Jokića! Biće počišćen...

Legendarni NBA as Čarls Barkli (61) smatra da košarkaši Denvera neće moći da preokrenu rezultat u svoju korist u seriji protiv Minesote koja posle dva meča vodi 2:0, a njegovo mišljenje deli i Stiven Ej Smit, novinar ESPN-a.

08.05.2024

09:01

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija