• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.10.2023

19:31

Preti im iseljenje iz stanova koje su uredno platili! Nekoliko porodica u Južnom bulevaru ponovo na udaru izvršitelja

Blic.rs

Društvo

Preti im iseljenje iz stanova koje su uredno platili! Nekoliko porodica u Južnom bulevaru ponovo na udaru izvršitelja

Podeli vest

U Južnom bulevaru boj 90 na Vračaru nekoliko porodica strepi od izbacivanja iz stanova koji su uredno platili. Izvršenje koje je već jedanput odloženo, najavljeno je za sutra u 10 časova.

Naime, javna izvršiteljka Svetlana Manić će u sredu 11. oktobra u 10.00 ponovo pokušati otimanje stanova u kojima živi devet porodica u Južnom Bulevaru 90 u Beogradu, kako bi ih potom prodala zbog dugova koje je napravio građevinski preduzimač.

Izvršenje se sprovodi uprkos tome što je sud 2017. godine utvrdio da građevinska firma "Geon Construction" nije vlasnik nepokretnosti na kojima Svetlana Manić hoće da sprovede izvršenje.

Sudske odluke očigledno za izvršitelje ne predstavljaju nikakvu prepreku da se bave svojim poslom - otimanjem i prodajom nekretnina. Jedino što može da ih zaustavi je solidarnost i javnost.

Podsetimo, suinvestitor, a ujedno i stanara ovog stambenog objekta Slobodana Premovića gostovao je na Informer TV gde je govorio o ovom problemu.

Slučajno smo 2013. godine doznali da nam je na zgradu uspostavljena hipoteka. Falsifikovane su nam lične karte, punomoćja na osnovu čega je podignut kredit od 1.250.000 evra - rekao je za Premović za Informer TV.

Njegovo gostovanje možete pogledati OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija