• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer / 017dn

08.11.2023

18:10

Mi smo plakali zbog ovog snimka, a i vi ćete! Kad ljubav i čežnja za decom pobede strah, srce puca!

Instagram video printscreen

Društvo

Mi smo plakali zbog ovog snimka, a i vi ćete! Kad ljubav i čežnja za decom pobede strah, srce puca!

Podeli vest

Mnogi su otplakali video-snimak na kojem majka sa sela prvi put u svojoj osamdesetoj godini putuje avionom u daleku tuđinu, u Ameriku, da vidi svoju decu.

Na snimku se vidi kako ide ka avionu koji stoji na pisti, snimaju je, verovatno neko od rodbine, a ona onako obučena starinski, po naški, podiže ruku i krsti se pre ulaska u avion.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @017_dn

Video je najviše rasplakao naše ljude koji žive i rade rasuti širom sveta, a koji ih je podsetio na stare i same roditelje kod kuće, u Srbiji.

"Kad ljubav i čežnja pobede strah", piše u videu.

Ispod ovjavljenog snimka nizali su se brojni komentari puni emocija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31