• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

22.11.2023

09:50

Vodoinstalater odrao Vlasotinčanina na dan krsne slave: Dva puta je pustio vodu i naplatio 4.500 dinara

shutterstock/Informer

Društvo

Vodoinstalater odrao Vlasotinčanina na dan krsne slave: Dva puta je pustio vodu i naplatio 4.500 dinara

Podeli vest

Na dan krsne slave dolazi nam majstor u kuću da popravi crevo na kome voda curi u zidu, donosi samo jedno crevo, pušta vodu dva puta na slavinu i naplaćuje 4.500 dinara, kaže za Kurir jedan Vlasotinčanin.

- Danima imamo problem sa vodom koja curi u zidu te se stvorila vlaga. Zvali smo majstora nekoliko puta, ali je uvek bio zauzet. Rekao je da će doći na dan slave Aranđelovdan iako slavi i on, a i mi. U kući gužva, sprema se slava, neki gosti su već bili stigli. Morali smo da prihvatimo da dođe bar tada jer voda curi sve više, propašće nam zid. Dolazi majstor i dovodi još jednog čoveka. Doneo je jedno crevo koje bi trebalo da se zameni i na njenu sam video cenu od 1.800 dinara. Znam da oni deru koliko naplaćuju, ali mislio sam da će ovo koštati do 3.000 dinara najviše - priča nam sagovornik i dodaje:

- Pogledao je zid, rekao da tu voda curi što sam i sam znao, a onda ušao u kuću, pustio dva puta vodu na slavinu i kaže da ne može sada ništa da uradi jer je slava, nego nakon slave da dođe da razbije zid i da zameni crevo, a da će ovo sada koštati 4.500 dinara. Ukupno su bili tri minuta u kući. Ništa uradili nisu, ovaj drugi je samo posmatrao. Doneli to crevo i odrali nas. Nisam mogao da se raspravljam na dan krsne slave, platio sam u onoj gužvi, ali kad su otišli shvatio sam da nisu ostavili račun, a pitao sam se koliko li će tek da nam naplati kad ruši zid na kući i kad zaista uradi nešto kad nas je za ovo ništa odrao.

Domaćin kaže i da će mu sledeći put sve to reći i tražiti račun.

- Nije bilo pravo vreme za raspravu pred ljudima, ali ovo zaista nije u redu. Napamet iz glave rekao cifru i otišao. Uzeo je dnevnicu i za onog čoveka koji prstom nije mrdnuo.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!
Live TV

Teški izazovi pred novom Vladom: Njujork i Brisel su dve ogromne bitke nam koje tek slede!

Sednica Skupštine Srbije prošla relativno očekivano. Miloš Vučević izneo je ko će biti ministri u novoj Vladi. Ipak, kao po običaju, pripadnici opozicije pokušali su da naprave skandal i od ove sednice. Na ovu, ali i druge važne teme govorili su gosti "Info večeri" govorili su novinari Dejan Vukelić i Vlado Dimić, a putem vajber uključenja uživo u program javio se i Božo spasić, bivši operativac SDB.

01.05.2024

22:28

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu! (VIDEO)

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija