• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Pink.rs

28.11.2023

11:36

Da nam drug što pre ozdravi i da nam se vrati! Đaci se udružili da pomognu malom Mihajlu koji boluje od opake bolesti!

Budi human

Društvo

Da nam drug što pre ozdravi i da nam se vrati! Đaci se udružili da pomognu malom Mihajlu koji boluje od opake bolesti!

Podeli vest

Dečak Mihajlo Oreščanin boluje od opake bolesti, a njegova divna učiteljica, kao i drugari, udružili su se da pomognu Mihajlu da iz ove životne borbe izađe kao pobednik.

Razredni starešina, Biljana Gencel, rekla je da je ovo njihov način da pomognu Mihajlu, dodaje da to što se trude da mu pomognu leči i njih same, kao i njihovog drugara.

- Još jednom apelujemo na sve da pošalju poruku 1560 na 3030. Mi ćemo u toku decembra organizovati i novogodišnji bazar sa radovima drugara naše škole, i to će biti još jedan vid novčane pomoći Mihajlu - rekla je Gencel.

Kako kaže, nadaju se da će Mihajlo što pre otići na lečenje i ističe da se čeka da prođe određeni period nakon zračenja i hemoterapije, nakon čega će on biti spreman da ode na lečenje u inostranstvo.

Foto: Budi human

 

 

- U pitanju je ili Nemačka ili Švajcarska. Mi mu želimo da terapija uspe, da nam ozdravi i da se što pre vrati - rekla je ona.

Drugovi iz odeljenja istakli su da je Mihajlo mnogo dobar kao drugar i svi su ga pozdravili.

Podsetimo, Mihajlo je osmogodišnjak koji boluje od tumora mozga. Simptomi bolesti pojavili su se u vrlo kratkom roku od nedelju dana u vidu jake glavobolje sa povremenim povraćanjem, gubitkom ravnoteže i perifernog vida, potom i krizom svesti nakon čega je specijalističkim i dijagnostičkim pregledima utvrđeno postojanje ekspanzivne lezije u levoj cerebralnoj hemisferi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija