• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/telegraf.rs

13.12.2023

21:40

Emotivan susret na beogradskom aerodromu slama srca! Devojka sletela iz Amerike i ugledala... (VIDEO)

shutterstock/Informer

Društvo

Emotivan susret na beogradskom aerodromu slama srca! Devojka sletela iz Amerike i ugledala... (VIDEO)

Podeli vest

Nedostajanje je jedno od najtežih osećanja. Naročito kada onaj koga više od svega želimo da zagrlimo, fizički nije pored nas. Zato su i susreti sa bližnjima koji žive "negde preko", istovremeno i bolni i najlepši.

Upravo jedan takav snimljen je na beogradskom aerodromu i skoro da nema osobe koja ga je pogledala, a da je uspela da zadrži suze. Emotivni snimak prvog susreta tetke sa bebom koji kruži društvenim mrežama osvojio je mnoga srca.

Uz suze ove mlade tetke, sudeći po komentarima, mnogi su se rasplakali.

@vasiljevicccs prvi susret sa tetkom 🫣🤍 #firsttimemetting #auntie @ninaa26 ♬ Idu Dani - Song Iz Serijala "Ranjeni Orao" - Zeljko Joksimovic & Željko Joksimović

Naime, kako kaže Sara Vasiljević, njena rođena sestra otišla je u Ameriku na studije. Ovaj snimak zabeležio je prvi susret njene bebe i sestre na aerodromu.

Onog trenutka kada je tetka ugledala bebicu umotanu u ćebence, više nije mogla da zadrži bujicu emocija. Njene suze i osmeh istovremeno raznežili su sve.

- Rođena sestra je otišla u Ameriku da studira, a ja sam se porodila pre dva meseca. Sada ju je prvi put videla - kaže Sara i dodaje:

- Ovo je prvi put da smo se odvojile na duži period, ona je toliko želela da ide u Ameriku, i bila je pred potpisivanje ugovora kada sam saznala da sam trudna, rekla je da se jedino zbog toga sada premišlja da li da ide.. Mi smo njoj rekli da ne možemo da dođemo na aerodrom i čekamo je, zbog bebe, međutim iznenadili smo je, a dok sam je čekala lupalo mi je srce kao da treba prvi put da je vidim, kada sam videla njenu reakciju na bebu, kada ju je uzela u ruke osećaj je neopisiv, nedostajala mi je mnogo.

Ovaj emotivni susret pun emocije i suza radosnica raznežio je korisnike društvenih mreža pa su se i mnoge tetke prepoznale u Sarinoj sestri, opisujući ovu ljubav jednakom ljubavi između majke i deteta.

"Plačemo i mi tetka", glasio je jedan komentar.

"Biti tetka je nešto najlepše. Rasplakala si me", dodala je druga.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija