• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.12.2023

07:03

Sunčan i topao dan! U Srbiji jutro uz mraz, tokom dana i do 17 stepeni

Tanjug/Vladimir Sporčić

Društvo

Sunčan i topao dan! U Srbiji jutro uz mraz, tokom dana i do 17 stepeni

Podeli vest

U Srbiji će ujutro biti slab, lokalno i umeren mraz, a ponegde i kratkotrajna magla, dok će u toku dana biti pretežno sunčano i toplije, s najnižom jutarnjom temperaturom od -5 i najvišom dnevnom i do 17 stepeni Celzijusa.

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ), najniža temperatura biće od -5 do 3 stepena Celzijusa, u Negotinskoj Krajini oko 6 °C, najviša od 8 do 17 stepeni.

Duvaće slab i umeren istočni i jugoistočni, na istoku umeren, povremeno i jak, zapadni i severozapadni vetar, posle podne u slabljenju.

I u Beogradu ujutro slab mraz. U toku dana pretežno sunčano i toplije. Vetar slab istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od -1 do 3, najviša oko 13 stepeni.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do utorka, 26. decembra, u sredu postepeno naoblačenje ali će se zadržati suvo, osim na zapadu i jugozapadu gde će uveče i tokom noći ka četvrtku biti slabih padavina.

U četvrtak umereno do potpuno oblačno i iznad većeg dela suvo, dok se slaba kiša očekuje na jugozapadu, jugu i jugoistoku.

Uveče na severu jače naoblačenje sa kišom koje će se tokom noći ka petku i u petak tokom dana proširiti i na ostale krajeve.

Na planinama će padati slab sneg. Za vikend pretežno oblačno i uglavnom suvo, samo u subotu ujutro i pre podne na severu, zapadu i u centralnim predelima mestimično sa kišom.

U nedelju uveče naoblačenje sa kišom koje je zahvatilo Vojvodinu, tokom noći ka ponedeljku i u ponedeljak proširiće se i na ostatak zemlje. Krajem perioda suvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“
Kultura

Премијера нове луткарске представе „Зец и Пас“

Позориште лутака „Пинокио“ ће у среду 05. јуна 2024. године у 20 часова одржати премијеру представе ЗЕЦ И ПАС, у режији Силвана Омерзуа, а реприза представе „Зец и Пас“ ће се одржати у суботу, 08. јуна у 12 часова.

03.06.2024

11:12

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija