• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Telegraf

25.12.2023

09:45

Sve je spremno za doček Nove godine! Evo šta vas čeka na trgovima širom Srbije

Shutterstock, Zoran Sinko

Društvo

Sve je spremno za doček Nove godine! Evo šta vas čeka na trgovima širom Srbije

Podeli vest

Iako je doček tek za sedam dana, praznična euforija uveliko vlada. Turističke organizacije se gotovo takmiče da privuku posetioce i ugode građanima.

Doček nove 2024. godine u Požarevcu počeće već od podneva dečijim programom i nastupom lokalnih bendova raznovrsnih muzičkih žanrova, jer već drugu godinu Turistička organizacija bira da podrži svoje talente i uštedi u budžetu

U devet nam počinje glavni program, dva muzička sastava Nemir i strast i Vudu čajld sve do pola jedan naredne noći i nezaobilazan vatromet tačno u ponoć"objašnjava Vasilije Baldić, direktor TO Požarevac.

Paketići za decu deliće se u velikom broju gradova, a na Zlatiboru, 28. decembra nakon koncerta Leontine i dečijeg hora Čarolija, svoje paketiće dobiće sva deca iz opštine Čajetina.

- Za novu godinu za 31. Decembar očekuje nas nastup na Kraljevom trgu Saše Matića u 21 čas. U ponoć koncert trubačkog orkestra Dejana Jevđića. Služiće se kuvano vino, rakija i vatromet za posetioce i verujemo da će veliki broj posetilaca doći na Kraljev trg" - ističe Vladimir Živanović, direktor TO Zlatibor.

U Subotici se u okviru Vinter festa posetiocima nudi kuvano vino, gastronomski specijaliteti, kao i koncerti.

- U najluđoj noći zabavljaće nas duvački orkestar Bobana Markovića a Subotičani će u novu godinu ući uz taktove "Na lepom plavom Dunavu", koje će 29.12. U velikoj većnici Grada Subotice izvesti simfonijski orkestar - naglašava Nešo Radulović, TO Subotice.

Trideset prvog u Zaječaru nastupiće Tropikal bend, ali za ovaj doček u fokus stavili su najmlađe i organizovali Zaječaroliju.

- Ova manifestacija će okupiti veliki broj najmlađih naših sugrađana i njihovih drugara iz okolnih gradova i opština, gde će povorka maskirane dece se kretati zatvorenim ulicama grada i doći do gradskog trga gde će se desiti taj centralni događaj na kojem ćemo nagraditi najkreativnije maske - kaže Dragana Gojgić, Rajković, direktorka TO Zaječar

U Čačku je zimska čarolija u Sportskom centru već uveliko počela. Novu godinu dočekaće uz Peđu Jovanovića, ali bez vatrometa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Hronika

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...
Pravo u metu!

Oduzimanje vozila pun pogodak! Načelnik Uprave saobraćajne policije Slaviša Lakićević o "super radarima", gledanju "kroz prste", električnim trotinetima...

Privremeno oduzimanje vozila, mera koju smo počeli da sprovodimo od sredine februara ove godine, predstavlja pun pogodak i jednu od najozbiljnijih izmena u Zakonu o bezbednosti saobraćaja. Nismo očekivali da ćemo za vrlo kratko vreme oduzeti veliki broj vozila i čini mi se da će toga tek biti. Molim sve vozače da obrate pažnju na saobraćajne propise i ne dozvole sebi da u dužem vremenskom roku ostanu bez auta.

30.04.2024

13:21

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija