• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Pavle Ivković

03.01.2024

13:18

Ovo su heroji koji su uleteli u vatru da bi spasili komšije: "Ivica je nastradao, ali smo uspeli Olgicu da izvučemo"

Privatna arhiva

Društvo

Ovo su heroji koji su uleteli u vatru da bi spasili komšije: "Ivica je nastradao, ali smo uspeli Olgicu da izvučemo"

Podeli vest

Sinoć je u Novom Bečeju došlo do velikog požara u porodičnoj kući, kada je nažalost stariji muškarac pronađen mrtav.

Sreća u nesreći, bila je ta, da je njegova žena Olgica uspela da preživi zahvaljujući herojima Aleksandru (19) i Slađanu (23) Durka koji su polomili prozor na kući i uleteli u vatrenu stihiju, ne mareći za svoj život, već samo za to kako će spasiti svoje komšije. 

Uspeli smo da pronađemo dva junaka, a oni su za Informer otkrili detalje spasavanje. 

- Mi smo sedeli napolju svi, bio je i pokojni Ivica koji je nastradao. Odjednom, on je ustao i rekao kako mora da ide kući, nakon nekoliko minuta, na ulici se čula buka - počinje priču Aleksandar. 

Kako kaže, nije ni slutio da će komšija nastradati. 

- Čuli smo da komšije iz druge ulice viču "požar, požar", a onda smo pojurili ka njemu. Videli smo kroz prozor Olgicu kako leži u krevetu nepomična, polupali smo prozor i izneli smo je napolje. Sve vreme smo pokušavali da dozovemo Ivicu, ali se nije odazivao, a zbog ogromne vatre nismo mogli da odemo dalje po njega - pričaju nam heroji. 

Braća ističu da su, komšije divni ljudi, ali da na njih niko nije pazio. 

- Oni su jako divni ljudi, lepo su se slagali. Stariji su i bolesni, imali su tu sve nas, a imaju i decu, ali nažalost niko o njima nije vodio računa - pričaju nam. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija