• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.01.2024

20:05

Jeziva predviđanja Baba Vange za 2024: Tiču se Putina - Evo šta mu se sprema!

Reuters

Društvo

Jeziva predviđanja Baba Vange za 2024: Tiču se Putina - Evo šta mu se sprema!

Podeli vest

Baba Vanga, poznata kao 'Nostradamus Balkana', fascinirala je mnoge ljude širom sveta svojim predviđanjima, uključujući i vlastitu smrt koju je tačno predvidela 11. avgusta 1996. godine. Njena mračna vizija nastavlja se i u 2024. godini, jer je, kako kažu, prethodno predvidela događaje poput napada 11. septembra i pandemije COVID-19.

Baba Vanga, bugarska proročica, postala je legenda zbog njenih neverovatnih predviđanja. Rođena je 1911. godine u skromnom bugarskom selu. Uprkos tome, ili upravo zbog toga, što je izgubila vid u tornadu kada je imala 12 godina, razvila je neverovatnu sposobnost da predviđa budućnost.

Mnogi su je uporedili sa Nostradamusom i nazvali je “Nostradamusom Balkana”. Među njenim najpoznatijim predviđanjima su uspon ISIS-a, teroristički napad na Svetski trgovinski centar i Brexit. Čak i nakon njene smrti 1996. godine, njena predviđanja i dalje izazivaju interesovanje i radoznalost. Baba Vanga 2024 je zbirka njenih predviđanja za 2024. godinu.

Foto: printskrin

 

Sažetak predviđanja

U 2024. godini, prema predviđanjima legendarne bugarske vidovnjakinje Babe Vange, svet će svedočiti mnogim revolucionarnim događajima. Možemo očekivati revolucionarna otkrića u kvantnom računarstvu koja će imati veliki uticaj na tehnološki sektor. Dok će se globalna ekonomija suočiti s krizom velikih razmera, sajber napadi će postati češći i intenzivniji.

Medicinska nauka će napraviti velike pomake, dok će klimatska kriza uzrokovati katastrofalne vremenske pojave. Navodi se da je ove godine otkriven i čudotvorni lek za rak.

Politička atmosfera će biti napeta, jer će biti pokušaja atentata na ruskog predsednika Putina i terorističkih napada u Evropi.

Donald Tramp će se možda vratiti kao predsednik, ali će s njim biti povezana misteriozna bolest. Evropska ekonomija će biti na ivici kolapsa, dok će “moćni zmaj” zavladati planetom.

I koliko god to izgledalo neverovatno, očekuje se da će čovečanstvo uspostaviti kontakt sa vanzemaljcima u naredna dva veka. Prvi kontakt bi trebalo da se dogodi 2024. godine.

Putin u opasnosti i terorizam u Evropi

Vanga je navodno tvrdila da će jedan sugrađanin pokušati da ubije ruskog predsednika, koji je bio odgovoran za pokretanje vojne operacije kojom je započeo tekući rat u Ukrajini.⁠ ⁠Predviđa se atentat na Putina od strane nekoga iz njegove zemlje. A Evropa će se suočiti sa terorističkim napadima.

Foto: Informer

 

10 jezivih događaja u 2024. godini

Poruke iz svemira: 2024. godine ćemo možda konačno uspostaviti kontakt sa vanzemaljcima. Jesmo li za međugalaktički razgovor?

Zmaj na horizontu: Baba Vanga je predvidela da će “zmaj” preuzeti sve. Može li to biti nova svetska sila ili bukvalni zmaj? Može li to biti veštačka inteligencija?!

Tramp i njegova bolest: Donald Tramp će se možda vratiti na vlast, ali će biti pogođen misterioznom bolešću.

Putin u opasnosti i problemi u Evropi: Predviđa se atentat na Putina od strane nekoga iz njegove zemlje. A Evropa će se suočiti sa terorističkim napadima.

Klimatske promene: Zbog globalnog zagrevanja mogu uslediti katastrofalne vremenske prilike i prirodne katastrofe.

Lek protiv raka: 2024. godine ćemo možda otkriti lek za rak. Ovo bi bio istinski revolucionarni pomak. Ovo proročanstvo Baba Vange 2024 nam se najviše dopada!

Sajber napadi: Sajber pretnje će postati stvarnost kako se sajber napadi povećavaju.

Evropska ekonomska kriza: Evropa bi se mogla suočiti sa ekonomskom krizom koja će uticati na globalnu ekonomiju.

Napredak u medicini: U svetu medicine mogu se otkriti nove metode lečenja i terapije.

Kvantni računari: Kvantno računarstvo će doživeti proboj koji će promeniti način na koji razumemo tehnologiju.

Najpoznatija predviđanja Babe Vange

Baba Vanga, poznata i kao “baka Vanga”, bila je bugarska mističarka i travarka koja je postala poznata po svojim navodnim moćima vidovitosti i proročanstva. Iako slepa od ranog detinjstva, bila je široko poznata u istočnoj Evropi kasnih 1970-ih i 1980-ih. Neka od njenih najpoznatijih predviđanja koja joj pripisuju njeni sledbenici uključuju:

Drugi svetski rat: Predvidela je izbijanje i tok Drugog svetskog rata.

Raspad Sovjetskog Saveza, Čehoslovačke i Jugoslavije: Predvidela je raspad ovih zemalja.

Černobiljska nesreća: Predvidela je katastrofalnu nuklearnu nesreću u Černobilju.

Smrt Staljina i cara Borisa III: Ona je tačno predvidela datume njihove smrti.

Potonuće ruske podmornice Kursk: Ona je predvidela ovu tragediju.

Smrt princeze Dajane: Predvidela je njenu smrt pre stvarnog događaja.

Zemljotres u severnoj Bugarskoj 1985.: Predvidela je ovaj prirodni fenomen.

Foto: printscreen

 

Napadi 11. septembra: Navodno je predvidela terorističke napade na Svetski trgovinski centar.

Cunami 2004: Predvidela je ovu katastrofu.

Izbor Afroamerikanca za 44. predsednika Sjedinjenih Država: Ovo je bilo jedno od njenih predviđanja.

Vanga je umrla pre 1996. godine, ali njena predviđanja i ličnost i dalje su popularni u nekim delovima jugoistočne Evrope, posebno u Bugarskoj i Severnoj Makedoniji, kao i delovima istočne Evrope, posebno u Rusiji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17