• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.01.2024

18:26

SAZNAJEMO! Ovo je razlog haosa na aerodromu "Nikola Tesla"! (VIDEO)

Shutterstock, Instagram/moj_beo_grad_

Društvo

SAZNAJEMO! Ovo je razlog haosa na aerodromu "Nikola Tesla"! (VIDEO)

Podeli vest

U toku je evakuacija svih putnika iz zgrade i svi oni moraće ponovo da prođu bezbednosnu kontrolu koju su već jednom prošli.

Kako Informer nezvanično saznaje, jedan vozač autobusa je putnike iz aviona pustio u pogrešnu zonu bez pregleda, tako da se sada svi prisutni putnici moraju ponovo pregledati.

 

 

Do problema u bezbednosnoj kontroli na aerodromu je došlo, navodno, kada su putnici koji su doleteli iz Severne Makedonije po sletanju ušli u autobus koji ih je greškom odvezao na pogrešan gejt.

Tako su završili u tranzitnom delu, u kom nisu smeli da se zateknu jer Severna Maledonija ne pripada grupi zemalja koje imaju neophodne dozvole za to.

Nisu svi letovi otkazani, već svi putnici moraju proći dodatnu kontrolu, što će dovesti do velikih kašnjenja u samom startu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija