• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.01.2024

22:33

Posle višesatnog haosa na "Tesli" poleteli prvi avioni! Oglasio se aerodrom: "Izvinjavamo se!" (VIDEO)

Shutterstock, EPA

Društvo

Posle višesatnog haosa na "Tesli" poleteli prvi avioni! Oglasio se aerodrom: "Izvinjavamo se!" (VIDEO)

Podeli vest

Saobraćaj na beogradskom aerodromu je od 21.15 časova normalizovan u najvećoj mogućoj meri, saopštio je večeras aerodrom "Nikola Tesla".

U saopštenju se izražava izvinjenje putnicima zbog neprijatnosti i zahvaljuje na razumevanju.

- Izvinjavamo se zbog neprijatnosti i zahvaljujemo se putnicima, avio kompanijama, MUP-u i svim nadležnim službama na saradnji i razumevanju - navodi se u saopštenju.

Posle više od četiri sata obustave letova sa beogradskog aerodroma, prvi avion poleteo je za Barselonu u 21.30.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Verica Ječmenica, pomoćnica ministra građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture izjavila je da je "do zastoja u radu aerodroma Nikola Tesla došlo usled greške u funkcionisanju službi operatera na Aerodromu" i da "operater aerodroma snosi jedini odgovornost za probleme koji su nastali".

- Danas oko 17 časova u tranzitnoj zoni došlo je do mešanja putnika koji su doputovali iz Skoplja, sa drugim putnicima koji su nameravaju da putuju ka evropskim i svetskim destinacijama, a nad kojima je prethodno izvršena kontrola pregleda lica i prtljaga. Putnici koji su sleteli u 16.16 sati letom iz Skoplja odveženo je autobusom greškom na pogrešan gejt gde su ušli u tranzitni deo i pomešali se sa putnicima koji su prošli bezbednosne provere. Na zahtev operatera beogradskog aerodroma MUP je u 17.22 sati prekinuo pasošku kontrola na izlazu iz Srbije - rekla je Ječmenica.

Ministarstvo unutrašnjih poslova je završilo bezbednosnu proveru terminala i svi putnici se vraćaju u zgradu, očekujemo normalizaciju saobraćaja u najkraćem mogućem roku.

Podsetimo, u ekskluzivnoj ispovesti za Informer trudnica je otkrila kako je izgledao haos i drama u kojem su se našli putnici. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija