• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Moj beo grad

24.01.2024

17:08

Kinezi se vraćaju da rade u zapaljeni tržni centar? Neverovatne scene u Bloku 70 (VIDEO)

Moj beo grad

Društvo

Kinezi se vraćaju da rade u zapaljeni tržni centar? Neverovatne scene u Bloku 70 (VIDEO)

Podeli vest

Nakon što je požar u Bloku 70 na Novom Beogradu lokalizovan, stanovnici ovog dela grada su zabeležili neverovatan snimak.

Naime, kako tvrdi jedan od korisnika Instagrama koji je poslao svoj snimak stanici "Moj beo grad", Kinezi su nakon požara odlučili da nastave sa radom.

Kako se vidi na snimku Kinezi guraju robu na kolicima i vraćaju je u butike na prizemlju tržnog centra, odnosno u delu zgrade koja nije dirktno izgorela.

Ono što posebno zabrinjava jeste dim koji se i dalje širi iz tržnog centra, ali Kinezi očigleno ne mare.

Vatrogasne ekipe i dalje dežuraju ispred tržnog centra.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija