• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Republika

24.01.2024

13:59

"Izašao je iz tamnog džipa i nosio aparat": Građani iz Bloka 70 već imaju svoje teorije kako je došlo do buktinje

Informer

Vesti

"Izašao je iz tamnog džipa i nosio aparat": Građani iz Bloka 70 već imaju svoje teorije kako je došlo do buktinje

Podeli vest

Jutros oko 7 časova izbio je jeziv požar u Kineskom tržnom centru u Bloku 70, a portal Republika.rs je na licu mesta.

Otkako je buktinja zahvatila objekat, a dim prekrio veliki deo prestonici, počelo se pričati o mogućem uzroku požara.

Neki od naših sagovornika sa lica mesta, a koji žive u blizini Kineskog tržnog centra u Bloku 70, misle da je ovaj požar podmetnut.

Branko Tišma nam je rekao da je gotovo nemoguće da u tako kratkom periodu dođe do dva ogromna požara u istom objektu.

Drugi sagovornik koji je želeo da ostane anoniman smatra da je moguće da je za požar odgovoran  misteriozni muškarac koji je ušao u prostor pre nego što će vatra buknuti.

U toku noći pre požara sam video da se tamni veliki široki džip parkirao sa zadnje strane objekta. Iz vozila je izašao debeli Kinez sa profi fotoaparatom i velikim objektivom i ušao u tržni centar - objasnio je.

I drugi veruju da je čudno pojavljivanje ovog čoveka u tržnom centru u kasnim satima kada taj objekat ne radi.

Ipak, ništa od ovoga se za sada ne može potvrditi, pošto je istraga o uzroku požara u toku.

Požar je stavljen pod kontrolu, a pojedini vlasnici lokala u ovom tržnom centru koji se nalaze u prizemlju su i počeli da rade.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija