• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.02.2024

10:09

Nenad Đorđević Čičak gotovo 15 godina pomaže ljudima da stanu na pancerice! Nema skijaša koji ga ne zna

Ustupljene fotografije

Društvo

Nenad Đorđević Čičak gotovo 15 godina pomaže ljudima da stanu na pancerice! Nema skijaša koji ga ne zna

Podeli vest

Dok su široj javnosti prva asocijacija na Kopaonik astronomake cene ili vrhunski provod, za mnoge skijaše, posebno one najmlađe prva asocijacija na ovu planinu je Nenad Đorđević, zvani Čičak koji gotovo 15 godina pomaže skijašima da stanu na pancerice.

Čičak, kako ga mnogi na ovoj planini znaju, već deceniju i po radi u Skijašnici poznatog hotela na Kopaoniku i nema tog skijaša koji, žargonski rečeno, nije prošao kroz njegove ruke.

Obuvao je i izuvao Čičak i decu i odrasle, i početnike i one profesionalce jer bez pancerica ne može niko, a u ovaj posao, kako kaže se zaljubio kada je imao svega 15 godina.

Foto: Ustupljene fotografije

 

Mnogo toga se na Kopaoniku promenilo od tada, ali njegov posao nije i radi ga i dan danas sa istim žarom i predanošću kao i kada je počeo. 

Foto: Ustupljene fotografije

 

 

Na Kopaoniku nije poznat samo zbog svog petnaestogodišnjeg staža, već i po svojoj razbarušenoj kosi, za koju mnogi misle da je perika. Tako se još prepričava kada je Lepa Brena tokom boravka na Kopaoniku pitala Čička da li mu je to perika, pa je i sama morala da se uveri da je frizura prava!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu!
Live TV

Perfidne igre Zapada sa Rusijom su razotkrivene! Obmanuli Putina u Minhenu, a Zelenskom učinili medveđu uslugu!

U parku pobede u Moskvi otvorena izložba oružja zaplenjenog oružja. Iz ugla zapadnih medija, Rusi ismevaju NATO. Za to vreme, rat u Ukrajini intenzivno se vodi bez nade za skorašnji mir. Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su istoričar Miloje Pršić i politički filozof Dragoljub Kojčić. Putem vajber uključenja, uživo u program uključio se i novnar i ratni reporter Danijel Simić koji je govorio o tome kako trenutno izgleda front kod Časovog Jara.

01.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija