• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

23.02.2024

11:01

"Kako sam dođavola završila ovde?!" Argentinka Denis se udala za Srbina: Pije rakiju, a srpska slava joj je "emotivni rolerkoster"!

Instagram

Društvo

"Kako sam dođavola završila ovde?!" Argentinka Denis se udala za Srbina: Pije rakiju, a srpska slava joj je "emotivni rolerkoster"!

Podeli vest

Argentinka Denis, koja se udala za Srbina pre nekoliko godina, svakodnevno snima sadržaj za društvene mreže o životu u Srbiji, običajima i tradiciji na Balkanu. Upozorila je i druge strankinje kako izgleda živeti sa Srbinom i slaviti njegovu slavu.

Denis iz Argentine i Jovan iz Banja Luke su se upoznali u Dubaiju, kada su zajedno radili kao stjuard i stjuardesa. Nakon što su se zaljubili jedno u drugo rešili su da svoj život nastave u Banja Luci u kojoj je rođen Jovan i da osnuju porodicu.

Međutim, gde je srpska porodica tu je i srpska slava, koja za ovu Argentinku predstavlja "emocionalni rolerkoster".

U jednoj od svojih objava obratila se devojkama i rekla im šta ih čeka ukoliko odluče da se udaju za Srbiina.

- Devojko, ako si u vezi sa Srbinom, onda je ovaj video za tebe, ali prvo, dozvoli mi da stavim ovu kobasicu i suvo meso u frižider gde se već nalaze dodatne kobasice i suvo meso - rekla je ona.

Foto: Printskreen

 

Nakon toga počela je da govori o tome kako je biti devojka ili žena Srbina.

- Kao prvo, svaka čast devojko, ali hajde da te pitam nešto, koliko je ozbiljna vaša veza? Kuda ona ide? Da li znaš šta je slava? Ako znaš šta je slava, da li si ga pitala koju slavu on slavi, kada je ona, kako je on slavi? Koliko dana ona traje? Da li si ga pitala ova pitanja? Jer, devojko, da ti kažem nešto, to će biti i tvoja slava jednog dana i to je emocionalni rolerkoster - rekla je Denis i dala ekstra savet da je sve lakše uz časicu rakije!

 

 

Ova godine je slavila četvrtu slavu sa svojom novom porodicom kao zvanična snajka.

- Moja osećanja za dva dana ovog događaja išla su gore-dole i u mnogim trenucima tokom tih dana sam sebe pitala: "Kako sam dođavola završila ovde?" To su dani kada definitivno nema odmora ni sedenja... Dobra stvar je što imaš neograničene količine rakije, ali budi spremna da od svakog gosta dobiješ tri poljupca u obraz. Takođe, potrudi se da naučiš nekoliko reči poput "Hvala", "Baš mi drago", "Dobrodošli"... O da, tada ima i mnogo kafe. Nauči sve procedure sa svetim stvarima, jer će sve oči biti uprte u tebe devojko. Ali najvažnije - uživaj i... srećno - poručila je ona na kraju


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija