• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.M.

19.03.2024

12:31

Buvljak je pravi raj za ljubitelje kupovine: Kupci iz svih delova grada hrle na Miljakovac

Zoran Sinko

Društvo

Buvljak je pravi raj za ljubitelje kupovine: Kupci iz svih delova grada hrle na Miljakovac

Podeli vest

Nova lokacija čuvenog buvljaka vrvi od mušterija, koje za Informer navode da su zadovoljne i cenom i ponudom u Vareškoj bb na Miljakovcu.

Ovde opremamo i sebe i kuću za mali novac. Došao sam čak iz Mladenovca i nije mi palo teško jer ovako povoljnih cena definitivno nema nigde. Od zavesa, ratkapni za automobile, preko sijalica i kutija za osigurače, sve sam to pazario. Verujte, i dosta sam uštedeo, navodi za Informer Mirko Tapišić. On je samo jedna od zadovoljnih mušterija koje smo juče sreli na beogradskom buvljaku, koji se od kraja prošle godine nalazi na Miljakovcu.

Foto: Zoran Sinko

 

Svetski brendovi 

Odmah po dolasku u Varešku bb, gde se nalazi buvljak, bilo nam je jasno da je omiljeno mesto za kupovinu generacija Beograđana opravdalo očekivanja. Usred nedelje, parkiralište je bilo poprilično puno, a mnogobrojni kupci koje smo zatekli nisu krili utiske o novom ambijentu buvljaka.
- Kupio sam slavinu koja sama greje vodu. Ne treba mi ni bojler ni ništa. Komšija je ima i prezadovoljan je, pa sam i ja sada sebi nabavio jednu. Košta svega 2.500 dinara, za taj novac nema nigde, samo ovde. Oduševio sam se što je ceo buvljak natkriven. Ni kiša, ni sunce više neće biti problem za kupovinu - kazao nam je sugrađanin Nikola Ivanović.

Foto: Zoran Sinko

 

Miloš Radosavljević, koji godinama radi na buvljaku, kaže da ih kupci nisu izneverili ni na novoj lokaciji. Stare mušterije sa Novog Beograda i iz Zemuna dolaze najviše vikendom, a vrlo brzo su dobili i nove iz ovog dela grada.
- Posao se odlično nastavio i na novoj lokaciji. Najviše prodajem kablove i osigurače. To narod najviše kupuje jer prodajemo robu svetski poznatih proizvođača po znatno jeftinijim cenama u odnosu na druga mesta - kazao nam je Miloš.

Dolaze iz celog grada

I njegova komšinica koja prodaje rasvetu, prekidače i sve vrste sijalica Gordana Stojanović kaže da je na novoj lokaciji prodaja dosta komfornija.
- Ovo je zaista jedan moderan buvljak, koji je vrlo brzo privukao kupce iz svih delova grada. Uskoro će se proširivati i ulica koja vodi do nas ako dolazite s Novog Beograda, tako da će svima biti još lakše da dođu kod nas - kazala nam je Gordana.
Na novom buvljaku ima 230 novih tezgi, dok se ispred njega nalazi 130 mesta za parkiranje.

Foto: Zoran Sinko

 

Buvljak kao obavezno odredište u Beogradu

Naša ekipa je na buvljaku zatekla i tri drugarice, od kojih je jedna doputovala u Beograd iz ličkog grada Gračca.
- Uvek idemo ovde u kupovinu kada se sastanemo. Cene su odlične i uvek lepo pazarimo. To nam je kao ritual, obavezno odrediše kada nam dođe drugarica Jelena iz Like. Složile smo se da novi buvljak izgleda svetski - kazale su nam Slavica Ostojić, Vlatka Petrić i Jelena Bjegović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija