• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.03.2024

09:42

Sve je pregledano, šuma je obiđena 15 puta! Komšija male Danke otkrio: Ovoga se najviše plašim

Informer

Društvo

Sve je pregledano, šuma je obiđena 15 puta! Komšija male Danke otkrio: Ovoga se najviše plašim

Podeli vest

Potraga za Dankom Ilić (2) koja je nestala juče oko 13.45 sati, ulazi u 19. sat, a kako su ispričale njihove prve komšije, Banjsko polje je mirno naselje, i ovako nešto im se dešava prvi put.

Trajkovići su izjavili da je jezero koje se pominje daleko, da ima virova, ali da je sve pregledano i da je šuma u potrazi za Dankom Ilić (2) obiđena 15 puta.

- Sve je pregledano. Šuma je obiđena 15 puta. Postoji samo mogućnost da nije neko naišao sa strane i pokupio dete. Toga se plašim. Ovde je, inače, mirno nasilje. Jedna dlaka nije falila nikome do sada, a kamoli detetetu. Nadamo se da će biti najbolji ishod - rekao je Trajković, prvi komšija porodice nestale Danke Ilić.

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

 

On kaže da šuma nije gusta, da je, kako je rekao, proređena.

- Ono što je bilo za drva, to je posečeno. Ostalo je sitno i tanko. Oni su mi prve komšije, doduše, ne družimo se, ali oca Dankinog znam od malena, porastao je sa nama - kazao je on za Tanjug.

I njegova supruga kaže da je Banjsko polje relativno mirno naselje. Kaže da je čula da je neko rekao da je Danka Ilić bila ispred njenih vrata, ali da je ona nije videla.

- Posle ovoga ne znam šta da kažem. Da dete ispari... Ne znam šta da kažem. Neko je od komšija rekao da je ona bila ispred mojih vrata sama, ali ja ne znam šta da kažem. Naselje je mnogo mirno i sve ovo je mnogo žalosno. Ne daj bože nikome da se desi, dođe mi da umrem. Nadam se da će da bude dobar ishod - rekla je ona.

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

 

Podsetimo, Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 časova u prigradskom naselju Banjsko polje kod grada Bora. Potraga za devojčicom i dalje traje, a kako su naveli iz policije, a akcija je trajala čitavu noć.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 1 mesec

Nestala cela šuma, niko ništa nije video ni čuo. Niko s nikim nije blizak. Svako gleda svoj interes i seče i nosi sve što može da se nosi.

ZB

pre 1 mesec

Док је мајка, наводно, давала воду сину ,дете од две године нестало без трага!? Бесмислено је јер тако мало дете није могло само да превали за то време више од 10-15 метара. Дакле, дете је киднаповано у организованој акцији.

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!
Partizan

Željko je tu, a šta će biti sa ekipom? KK Partizan čeka burno leto, evo ko sigurno ostaje!

Košarkaški klub Partizan u subotu je uradio najvažniji posao u ovoj sezoni, pošto je zadržao trenera Željka Obradovića na još minimum dve godine! Kako je proslavljeni stručnjak i sam rekao, ekipu sada čekaju izazovi i borba za preostala dva trofeja, u ABA ligi i u Superligi Srbije, a onda i jednako bitan posao vezan za narednu sezonu, a to je sklapanje tima koji će biti konkurentan na najjačoj evropskoj sceni.

28.04.2024

12:30

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)
Fudbal

Piksi oduševljen Vlahovićem! Nikad nije bio spremniji, biće ovo njegovo EP! (FOTO)

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi (59) nahvalio je Dušana Vlahovića (24) kao nikad ranije! Kormilar našeg nacionalnog tima u intervjuu za čuveni italijanski list "Gazeta delo Sport" govorio je o formi napadača Juventusa i tom prilikom istakao da očekuje da naredni šampionat Evrope obeleži upravo sjajni centarfor.

28.04.2024

11:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija