• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.03.2024

11:47

Svi su bili šokirani ovim potezom majke male Danke: Šta je tamo tražila!?

MUP Srbije/facebook

Društvo

Svi su bili šokirani ovim potezom majke male Danke: Šta je tamo tražila!?

Podeli vest

Potraga za malom Dankom Ilić (2) ušla je u četvrti dan, a poslednje informacije intrigiraju javnost!

Nestanak male Danke Ilić (2) podigao je Srbiju na noge! Devojčica je nestala u utorak oko 13.45, kada je majka Ivana Ilić prijavila njen nestanak.

Kako vreme prolazi, sve je više nelogičnosti u izjavama i ponašanju roditelja. 

Prema poslednjim informacijama do kojih je došla novinarka Informera koja prati ovaj slučaj od utorka, postoje neke kontradiktornosti u izjavama i ponašanju pre svega majke Ivane.

- Ovde su svi bili šokirani postupkom majke, koja je odvela decu u pojate gde je krš, šut, granje, šiblje... Nikome nije jasno što je otišla tamo - rekla je dopisnica Informera Vesna Jović.

Da je potez majke u najmanju ruku začuđujuć može se zaključiti i iz izjave njenog rođenog brata Stefana Dragomirovića.

- Ivana je sa Lazom i Dankom otišla tog dana na plac, gde ona ne dolazi često kao ja. Došla je pošto je na godišnjem odmoru i bio je lep dan pa da deca borave na vazduhu - rekao je između ostalog Dragomirović, koji je do detalja opisao dan kada je Danka nestala, a odgovorio je i na to da li sumnja da je njegova sestra umešana u nestanak ćerke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sale

pre 4 nedelje

Pa da, nije logicno da deca budu na vazduhu u prosecnom srpskom selu. Najbolje da budu u nekoj igraonici, tamo ne nestaju. Cuj siblje i rastinje, pa naravno da ce da zaraste ako tamo nema ko da odrzava, a ne moze da se odrzava ako se ne ide. A gde ce da je vodi? Na tudj plac?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija