• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

30.03.2024

22:22

Jedna osoba ne može to da otvori! Meštane Banjskog polja plaše dva scenarija nestanka male Danke: Nije mogla sama da upadne...

Informer

Društvo

Jedna osoba ne može to da otvori! Meštane Banjskog polja plaše dva scenarija nestanka male Danke: Nije mogla sama da upadne...

Podeli vest

Za nestalom devojčicom Dankom Ilić (2) traga se već pet dana. Spasilačke ekipe su proverile kanale koji su dugački oko 10 kilometara kako bi utvrdili da u tim delovima nema ničega što bi pomoglo da se istraga privede kraju, međutim meštani koji dugi niz godina žive u ovom selu poznaju, kako kažu, svaku jamu u okolini.

Policija je istražila tunel, odnosno podzemni kanal koji se nalazi u dvorištu pojate i prolazi kroz njega, ali ljudi koji žive dug period u ovom selu znaju da postoje kanali koji vode ka jezeru - kaže meštanin, sluteći na jedan od najgorih scenarija ovog slučaja, s obzirom na to koliko se potraga za detetom odužila.

Radi se o kanalu koji je u potpunosti obezbeđen, te sa sigurnošću kaže da dete tu nije moglo upasti samo, objasnio je starosedelac Banjskog polja, govoreći dalje o nadi da se ove crne slutnje neće obistiniti, a sve to, prema njegovim rečima, ide u dva smera.

- Ne znamo više šta da mislimo, baš nas sve ovo uznemirava, jedna mogućnost koja nas plaši jeste da više osoba stoji iza ovoga, a druga je ta što kanal vodi ka jezeru - kaže on za Kurir.

Kako se saznaje, poklopac koji se nalazi na šahtu dovoljno je obezbeđen i to do te mere da jedna odrasla osoba ne može sama da otvori taj betonski poklopac, što otvara ponovo niz pitanja, a odgovara i dalje ni na vidiku - šta se sve krije iza misterioznog nestanka deteta?

- Jedna osoba ne može to da otvori, u pitanju je betonski poklopac koji kroz dvorište kuće vodi ka Borskom jezeru, a voda tu ima prirodan pad, tako da nas najviše plaši upravo to. Pretražen je kanal i okolina pojate, ali šta dalje, dete je u pitanju, porodica verovarno gine svaki dan da sazna nešto - pita se ovaj meštanin.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ero

pre 1 mesec

Pratim ovaj slučaj od početka,sve tekstove čitam i mislim da za ovaj slučaj treba oca od majke ili dedu od Danke bolje ispitati ili pratiti.Dete je živo svi se nadamo ali oni(njih dvije) imaju neku svoju predstavu.

Marina

pre 1 mesec

Bugarska granica je u neposrednoj blizini a jedina kamera na tom putu koja je, možda, mogla nešto da snimi, ne zna se koliki je njen opseg snimanja i šta je mogla a šta ne da snimi. Da li je mogla da snimi kontra smer?

sledeća vest

Izbori 2024

TV

Iranski predsednik je ubijen? Približava nam se potpuni sumrak razuma u čitavom svetu! (VIDEO)
Live TV

Iranski predsednik je ubijen? Približava nam se potpuni sumrak razuma u čitavom svetu! (VIDEO)

Udarna tema u svim svetskim medijima jeste pad helikoptera iranskog predsednika. Pojavljuje se veliki broj dezinformacija. Predsednik nije bio sam. Postojala su još dva helikoptera sa ministrima. Da li je predsednik Irana još uvek živ ili nije? Gosti "Info večeri" bili su Dragan Vasiljković, iz fondacije Kapetan Dragan, kao i profesor dr Miloje Pršić, pukovnik u penziji.

19.05.2024

21:51

JOŠ TV VESTI

Hronika

Osuđen Damjan Roganović! Krijumčario kokain, otac mu bio u klanu "Amerika"
Kriminalne grupe

Osuđen Damjan Roganović! Krijumčario kokain, otac mu bio u klanu "Amerika"

Damjan Roganović, koji je uhapšen u Holandiji kao pripadnik kavačkog klana, a u sklopu velike međunarodne akcije kojom je rukovodilo beogradsko Tužilaštvo za organizovani kriminal i u kojoj je zaplenjeno 115 kilograma kokaina vrednog 11 miliona evra, nepravosnažno je osuđen pred sudom u Belgiji na 11 godina zatvora i novčanu kaznu od 400.000 evra.

19.05.2024

21:42

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12