• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.03.2015

14:22

MAJKA UBIJENE DOKTORKE: Slutila sam da će je bivši momak ubiti!

Vesti

MAJKA UBIJENE DOKTORKE: Slutila sam da će je bivši momak ubiti!

Podeli vest

Majka doktorke Dušanke Andrejević (29) , koju je u ponedeljak na radnom mestu, pred dvojicom pripadnika kosovske policije, ubio bivši dečko Nemanja Vićentijević (28), kaže da je predosetila da će joj ubiti ćerku

 

Radmila Andrejević je za Informer ispričala kako je imala neki čudni osećaj kada je ćerka pre nekoliko dana odlazila iz Niša. 

Informer

Pre pet dana sam pomislila: "Ovaj će je ubiti". Ta misao mi nije izlazila iz glave. A i ona kao da je nešto slutila, pa me je pre polaska neprestano grlila, ljubila i govorila da me voli

Radmila Andrejević
 

- Pre pet dana, kada je Dušanka otišla u Zubin Potok, pomislila sam: "Ovaj će je ubiti". Ta misao mi nije izlazila iz glave. A i ona kao da je nešto slutila. Pre polaska me je neprestano grlila, ljubila i govorila da me voli - ispričala je uplakana Radmila. 

Ona je dodala da je Dušanka odavno raskinula sa Nemanjom i da je nameravala da se uda za drugog mladića.

- U četvrtak uveče smo se čule, ponovila mi je da me najviše voli i kazala mi da voli Dejana, da hoće da se uda za njega i da mu rodi dete. To joj je bio novi mladić, koji takođe radi u Domu zdravlja u Zubinom Potoku. Ja sam joj rekla da se slažem, ali da je zaprosi, pa da je udamo kao sve ostale ćerke što smo udavali - kaže očajna majka.

Informer

Ubica hteo da i sebe da ubije?

 

 

 

Nemanja Vićentijević, koji je ubio doktorku pred pripadnicima kosovske policije savladan je odmah pošto je izvršio zločin. U njegovom džepu pronađeno je oproštajno pismo, što ukazuje na to da je planirao da ubije i sebe!
Kako saznajemo, bili su u vezi šest godina i raskinuli su pre pola godine, nakon čega ju je proganjao. Tako je u ponedeljak otišao u Dom zdravlja i tražio da je vidi. 
Upravnica Doma zdravlja Lena Radosavljević kaže za Informer da su Dušanka i Nemanja razgovarali najpre u kafeteriji, a zatim u hodniku, gde su se posvađali. Zbog galame, medicinsko osoblje je pozvalo policiju.
- Dušanka ga je molila da ne viče pred pacijentima. Ubrzo je došla patrola, a Nemanja, kada je video policajce, viknuo je: "Ne dirajte me!" i krenuo je da beži ka čajnoj kuhinji. Kada je shvatio da tuda ne može pobeći, izvadio je pištolj i pucao u Dušanku. Policajci su skočili na njega i jedva su uspeli da ga savladaju. Dušanka je bila sva krvava i samo je izustila: "Pogođena sam, ranjena sam" i zatvorila oči - priča Radosavljevićeva i dodaje da je Dušanka bila izuzetan čovek i lekar.

Dušanka joj se, tvrdi, nije žalila na Nemanju, ali pominjala da joj dosađuje telefonom.

- Jednom sam ga videla dok su se zabavljali, odmah sam osetila odbojnost, kao da sam znala šta će joj uraditi - priča Radmila.

Dušanka je, inače, bila najmlađa od petoro ćerki Radmile i Ratomira. Radmila je od Eparhije raško-prizrenske dobila orden "Majka Jugovića" jer je rodila petoro dece. 

Njeni roditelji žive u Nišu, a ona je, kako saznajemo, iz nekog razloga sama tražila da radi baš u Domu zdravlja u Zubinom Potoku.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija