• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

27.08.2015

16:42

PALI KRIJUMČARI Uhapšena dvojica Srba u Mađarskoj

Vesti

PALI KRIJUMČARI Uhapšena dvojica Srba u Mađarskoj

Podeli vest

Mađarska policija je u blizini granice sa Srbijom uhapsila jutros dvoje državljana Srbije zbog sumnje da su krijumčarili ilegalne migrante

 

 

 


Kako je saopštila Policijska kapetanija Županije Čongrad, jutros oko sedam časova na periferiji naselja Reske zaustavljen je kombi austrijskih registarskih oznaka, u čijoj kabini se nalazilo dvoje državljana Srbije, a u kojem je otkriveno 13 ilegalnih migranata iz Sirije.

Protiv ovih dvoje državljana Srbije pokrenut je postupak zbog krijumčarenja ljudi.

Ovo je bilo samo jedno od nekoliko hapšenja krijumčara na teritoriji pogranične Županije Čongrad.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zokii

pre 8 godina

Sta je to zupanija? Ta rec ne postoji u srpskom jeziku.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija