• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug/Informer

02.10.2015

18:36

OSTAJE U ZATVORU: Majci koja je ubila bebu određen pritvor

Vesti

OSTAJE U ZATVORU: Majci koja je ubila bebu određen pritvor

Podeli vest

Viši sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana majci osumnjičenoj da je pre dva dana u stanu na Vračaru ubila svoju osmomesečnu bebu

- Rešenjem suda okrivljenoj M.T. određen je pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi u slučaju boravka na slobodi mogla da ometa postupak uticanjem na svedoke, kao i zbog krivičnog dela za koje se tereti, a za koje je zaprećena kazna preko 10 godina zatvora- rekla je Tanjugu portparol suda Tanja Koljenšić.

Ona je dodala da joj je pritvor određen i zbog uznemirenja javnosti koje može ugroziti "nesmetano i pravično vojdenje krivičnog postupka". 

Osumnjičena se tereti za krivično delo teško ubistvo. 

Mediji su preneli da je osmomesečna beba pronađena mrtva na terasi stana na Vračaru, a sumnja se da ju je usmrtila majka. 
 

PROČITAJTE JOŠ

UHAPŠENA! Policija privela majku koja je ubila osmomesečnu bebu!

MAJKA BACILA BEBU U KANTU ZA SMEĆE, pošto je ugušila jastukom!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dr med

pre 8 godina

A sta je sa odgovornoscu oca bebe, sire porodice, centra za socijalni rad, zdravstvene sluzbe...? Da joj je neko pomogao, mozda se ovo ne bi desilo. Odgovornost nije samo njena. Zena je imala neku muku, a nije imala pomoc.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17