• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

11.12.2015

10:31

POTRESNI ISKAZ NA SUDU GLUMICE KOJA JE UBILA MAJKU I BAKU: Sećam se satare, bila je teška...

Vesti

POTRESNI ISKAZ NA SUDU GLUMICE KOJA JE UBILA MAJKU I BAKU: Sećam se satare, bila je teška...

Podeli vest

Teodora Viktorović (39), koja je u martu ubila majku Ljiljanu (62) i baku Ivanku (91), izjavila je juče da se iskreno kaje i da je njena jedina sreća što se ničeg ne seća

Majka mi je pretila da će, kad baba umre, prodati stan i da ću postati prava klošarka koju će Cigani je*ati
Teodora Viktorović

Neopisivo mi je žao i kajem se što sam nepovratno oduzela dva života i uništila živote svojoj deci i suprugu. Ja majku i babu još uvek smatram živim i takve ih sanjam. Od rođenja mi je život bio pakao, samo Bog mi je svedok, a moja jedina sreća je što se samog tog čina ne sećam...

Ovim rečima se juče obratila sudu Teodora Viktorović (39) iz Beograda, optužena da je početkom marta satarom ubila majku Ljiljanu Đukić (62) i baku Ivanku Đukić (91) u porodičnom stanu na Vračaru. Izuzetno krhke građe i pod vidnim dejstvom sedativa, ona je opširno pričala o tome što je prethodilo zločinu, povremeno plačući.

STRAŠAN ZLOČIN U BEOGRADU Pred bebom satarom ubila majku i babu!

NOVI DETALJI DVOSTRUKOG UBISTVA Ubica sa satarom imala 3.5 promila alkohola u krvi

UNUKA ČUVENOG GLUMCA najavila masakr satarom na Fejsbuku?!

PSIHO SA VRAČARA Popila sam litar votke i lekove, uzela sataru...

TEODORA BILA URAČUNLJIVA! Nisu mi dale da zagrejem mleko, pa sam ih ubila!

- Ništa se od toga možda ne bi desilo da me majka to jutro, kad sam krenula u kuhinju da ugrejem mleko ćerkici, nije zasula uvredama. Vikala je na mene da joj ne dam da spava, kako je nije briga za mene i moju decu. Ćutala sam, ali sam onda u trenutku iz poluotvorene fioke uzela sataru s obe ruke - bila je teška. Onda sam krenula prema njoj. Dalje se ničega ne sećam, imam "crnu rupu" - izjavila je Teodora na početku svog iskaza.

Bila mortus pijana i dezorijentisana

Tela Ljiljane Đukić i njene majke Ivanke nađena su u odvojenim sobama, na trećem spratu zgrade u Mileševskoj 33. Teodora je zatečena krvava u kupatilu, potpuno "odsutna" i dezorijentisana, do te mere da nije mogla ni da hoda, pa su je policajci bukvalno izneli iz stana. Alko-testiranjem je utvrđeno da je u trenutku zločina imala u krvi čak 3,65 promila alkohola. U stanu je u vreme zločina bila i njena ćerkica stara nekoliko meseci, koja je spavala! Starijeg sina (3) je njen nevenčani suprug Borislav Stamenkov odveo u vrtić. Oba deteta su trenutno s njim.

Sledeće čega se seća jeste da se probudila vezana na VMA, da je primetila oko sebe policiju i da je u trenutku pomislila da su je doveli tu jer se otrovala pićem i tabletama. Ni u snu nije pomislila da je počinila tako strašan zločin:

- Pošto sam godinama imala problema s narkoticima i alkoholom, a patila sam i od postporođajne depresije, redovno sam bila na lekovima. Tog jutra sam popila tablu ili dve "rivotrila", a noć pre i nekoliko "tolvona". Pila sam i votku. Ne želim da mi to bude opravdanje, jer ga nema, ali možda se zbog toga ničega ne sećam. Sva sreća, inače bih poludela.

Potom je detaljno pričala o dugogodišnjem sukobu s majkom i svojim problemima sa drogom, koji datiraju od njene 17. godine:

- Roditelji su pili i tukli se stalno, pa su me od moje četvrte godine preuzeli baba i deda. Deda je bio sav moj svet i otkad je umro, nastupio je haos. Majka se ponovo vratila da živi sa mnom i babom i nastavila je da pije. Oduvek sam s njom imala loše odnose. Tukla me je do moje 24. godine. Zbog svega toga sam počela da koristim heroin kao "odmor za mozak".

Podsetila se posebno na period detinjstva i odrastanja, propraćen grubim majčinim odnosom i omalovažavanjem. Nikad od nje, kako je rekla, nije dobila ni podršku ni pohvalu.

- Kad sam prošla prijemni ispit za gimnaziju kao četvrta na rang-listi, dobila sam od nje ćušku! Pretila mi je da će, kad baba umre, da proda stan i da ću postati prava klošarka koju će Cigani jeb*ati ispod mosta. Pričala je da je sanjala kako će me sahraniti po kiši i da će mi samo ona biti na grobu... Bog mi je jedini svedok šta sam s njom preživela - jecajući, rekla je na kraju Teodora.

Ona je, inače, unuka glumca Mihajla Viktorovića, čuvenog Ciganovića iz serije "Bolji život". 

 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
komsija

pre 8 godina

Istina je to sto prica, zivim u zgradi pored.O mrtvima sve najlepse ali istina je.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija