• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

31.12.2015

14:48

(VIDEO) ŠTA JE TO SA SRPSKIM RODITELJIMA?! Majke ubijaju decu, očevi siluju ćerke!

Vesti

(VIDEO) ŠTA JE TO SA SRPSKIM RODITELJIMA?! Majke ubijaju decu, očevi siluju ćerke!

Podeli vest

Osim što su praznici dani kada se porodice okupljaju, to vreme se koristi i za preispitivanje. Iskreno se nadamo da će počinioci teških dela, kakva su čedomorstvo i silovanja staviti prst na čelo, jer je bol koju su naneli svojoj deci nenaknadiva! Godinu za nama pamtićemo po mnogim uspesima, međutim ne možemo da prećutimo činjenicu da su 2015. u Srbiji obeležili i porodični užasi

UMOBOLNE MAJKE:

1. Podsetimo, poslednji u nizu monstruoznih ubistava dece dogodio se početkom decembra u selu Zabrega kod Malog Crnića. Silvana T. (39) osumnjičena je da je svirepo ubila svoju tek rođenu bebu! Lekarima je najpre rekla da joj je dete palo prilikom porođaja, ali utvrđeno je da je mališan na telu imao stravične povrede nanete udarcima - lobanja mu je bila smrskana, a ruke i noge izlomljene!

MONSTRUOZNO ČEDOMORSTVO U SELU ZABREGA! Bebi smrskala lobanju, slomila joj noge i ruke!

2. Svega dva dana ranije, Vrbas je zadesilo isto zlo! Edita Baranji (23) je uhapšena zbog sumnje da je usmrtila svoju jednomesečnu bebu. Mrtvo dete je odnela na lekarski pregled, žaleći se da neće da jede. Međutim, dežurni lekar je, videvši da beba ne diše i nema puls, alarmirao policiju.

ČEDOMORKA! NERVOZNA MAJKA TRESLA BEBU DO SMRTI, novorođenče dobilo izliv krvi u mozak!

3. Jedan od događaja koji je na najužasniji način potresao Srbiju je i slučaj Mirjane Miklejić (46) iz Busura kod Petrovca na Mlavi! Ova žena se porodila krajem juna, a ubrzo zatim je zadavila svoju bebu, pa ju je uz majčinu pomoć sahranila u dvorištu. 

Međutim da stvar bude još degutantnija, ova čedomorka je sliku mrtvog novorođenčeta stavila na profil da razuveri one koji su tvrdili da nije bila trudna!

ŽENA ĐAVO! Ubila bebu, leš novorođenčeta slikala i okačila na Fejsbuk

Public

4. Protiv Tanje Lakić Mahmuda (37) pokrenut je postupak pred Višem javnim tužilaštvom u Beogradu jer se sumnja da je svoju osmomesečnu bebu Anju Mašou otrovala metadonom! 

Podsetimo, beživotno telo osmomesečne bebe Anje, u najlon-kesi, pored kante za smeće, pronađeno je 31. septembra, na terasi stana u Južnom bulevaru broj 17, u Beogradu. Mrtvu devojčicu su, na opšte zaprepašćenje, pronašli njena baka i policija, koja je razvalila ulazna vrata i ušla u stan.

MAJKA TROVALA DETE Beba nađena mrtva na terasi nije ugušena, već je umrla od metadona!

Još više o majkama čedomorkama možete pročitati na sledećem linku:

GDE ĆE IM DUŠA?! OVO SU SRPSKE MAJKE MONSTRUMI! Zbog čega Srpkinje ubijaju svoju decu?!

Public

OČEVI MONSTRUMI:

1. Toplica M. (44) uhapšen je jer je ćerki D. M. (14) napravio dete. Da stvar bude još umobolnija, devojčicina majka stala je na muževljevu stranu, tvrdeći da je za trudnoću kriv izvesni Goran iz Požarevca!

UŽASNA PRIČA IZ SELA BATOVAC KOD POŽAREVCA! Silovao ćerku (14), a žena ga brani!

2. Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je u novembru ove godine prvostepenu presudu Višeg suda u Smederevu kojom je D. Ž. (41) iz Smederevske Palanke osuđen na 12 godina zatvora zbog silovanja maloletnog sina!

MONSTRUM NA ROBIJI! Osuđen na 12 godina zbog silovanja sina

3. Trudnoća Ivane M. (15) iz sela Provo kod Šapca, kojoj je otac Dragan Milijančević (48) napravio dete, je prekinuta jer ona nije u stanju da se porodi. Silovana devojčica boluje od cerebralne paralize i fizički je uzrasta deteta od sedam godina.

Dragan Milijančević (48), kome se stavlja na teret da je izvršio krivično delo obljube nad nemoćnim licem, na saslušanju je negirao da je bludničio nad ćerkom.

ŽRTVA INCESTA ODUZETA RODITELJIMA! Silovanoj devojčici biće prekinuta trudnoća, ima 15 a izgleda kao dete od 7 godina!

4. U ovom slučaju, glavni akter teškog krivičnog dela nije bio otac, već kum, ali to ni malo ne umanjuje značaj bola te sirote devojčice.

Podsetimo, Milutin N. (54) iz Arilja je došao kod kumice M. N. (11) dok je bila sama u kući i terao je da ga oralno zadovoljava. U tom trenutku naišao je devojčicin otac Milorad, te je u šoku zvao suprugu, a ona policiju

OTAC SILOVANE DEVOJČICE: Zatekao sam kuma i ćerku (11) u krevetu

Za kraj pogledajte insert iz filma "Srbi narod koji nestaje" u kojem je tema bila čedomorstvo!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Saša

pre 8 godina

Ranije, izbegavanje edukacije... Spoznavanje samog sebe kao licnosti, jedinke... Nazalost! Kasno... Uticaji su ogromni od drustva u realnom svetu do sistema... Niz... Jedan... Uzasan... I ne prihvatljiv, u sadasnjem vremenu... Leka nema. Uzrok je u proslosti... Sto, ispraviti ne mozemo... Nemocni smo tu kao nacija... Nazalost!\n

angel

pre 8 godina

Није чудо што пливамо, пали смо на дно дна. Све смо уништили шта смо могли, немамо поштовање ни према БОГУ а камоли народу. Страшно...n

zora

pre 8 godina

Nisu svi oni bolesni vec je u pitanju primitivizam.Zaostali smo kao neke zemlju treceg sveta.Nista nam mije sveto a svi slavimo neke slave i molimo se bogu.Bas smo jadni.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17