• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. I.

29.01.2016

08:14

CECA NE MORA DA VRATI ARKANOV DUG! Viši sud u Beogradu odbacio tužbu Vojislava Đurkovića!

Vesti

CECA NE MORA DA VRATI ARKANOV DUG! Viši sud u Beogradu odbacio tužbu Vojislava Đurkovića!

Podeli vest

Viši sud u Beogradu odbio je tužbu Vojislava Đurkovića iz Bijeljine protiv pevačice Svetlane Cece Ražnatović kojom je tražio od nje isplatu duga od 116.000 evra sa kamatama. Te pare je on još 1997. godine pozajmio njenom sada pokojnom suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu!

Krajem decembra Vojislav i Ceca su se suočili u sudnici i tom prilikom razmenili teške reči i uvrede

U ponovljenom postupku, koji se "razvlači" već 15 godina, sud je ovaj put konstatovao da ne postoje dokazi na osnovu kojih bi se sa sigurnošću moglo utvrditi da je tužilac zaista pozajmio Arkanu navedenu sumu. Prethodno je krajem 2011. godine bivši Drugi opštinski sud doneo presudu u korist Đurkovića i naložio da mu pevačica vrati traženi novac.

Prvi osnovni sud je zatim pravosnažnim rešenjem prelomio da Ceca mora radi naplate duga da proda sprat kuće u Ulici Ljutice Bogdana, veličine od oko 140 kvadrata. Međutim, njen punomoćnik se žalio Vrhovnom kasacionom sudu, koji je tu presudu poništio i naložio novo suđenje.

Đurković je, ogorčen presudom, najavio da će se žaliti Sudu za ljudska prava u Strazburu.

- Iskreno, nisam ni očekivao drugačiju presudu s obzirom na to da je Ceca zaštićena kao beli medved. Bilo koja vlast da je u Srbiji, ona uvek prolazi nekažnjeno - kaže Đurković za Informer.

CECA SAKRILA DEČKA Maneken se baškari u njenoj vili na Kipru!

Arkanov prijatelj je tužio Ražnatovićevu, tvrdeći da je pokojni vođa "Tigrova" tražio te pare za njene potrebe! Novac je, kako kaže, dao Arkanu lično, pred njom.

(VIDEO) CECA "ODUVALA" MIROSLAVA! Folk diva odbrusila slavuju iz Mrčajevaca!

Krajem decembra Vojislav i Ceca su se suočili u sudnici i tom prilikom razmenili teške reči i uvrede. Pevačica je optužila Đurkovića da je lažov i da nema nameru da mu vraća pare "koje joj nikad nije dao", dok joj je on odbrusio da je ona prevarantkinja i lopov. 

CECA ODRŽALA POMEN ARKANU Pevačica sa porodicom na Novom groblju

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Neko iz mase

pre 8 godina

Stefanoviću daj poligraf da vidimo ko laže!

Strahinja

pre 8 godina

E, Vojo, Vojislave a kud udari na srpsku majku? Zar jos nisi naučio da takve kao što je Ceca jedino takvi su i zasticeni u Srbiji. Za njih je zakon povlascen a posebno rezimska pevaljka. Dobro si ti prosao jer si mogao jos biti kaznjen od suda jer si dirnuo srpsku majku.

estrada

pre 8 godina

Kako te nije greota da majci dvoje djece trazis nesto sto nije zajmila?0d 1997g do 2000g imao si cajta i traziti povrat dojc maraka ako si ih uopste i zajmio?sud je postupio po zakonu.

milica

pre 8 godina

Pravda je spora ali dostižna , sve u svoje vreme..

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17