• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.02.2016

08:06

NEVEROVATAN ISKAZ NASILNIKA: Nisam silovao komšinice! Greškom sam obljubio ćerku umesto majke, NA KRAJU SAM OBE!

Vesti

NEVEROVATAN ISKAZ NASILNIKA: Nisam silovao komšinice! Greškom sam obljubio ćerku umesto majke, NA KRAJU SAM OBE!

Podeli vest

Milojica K. (48) pravdao se da je hteo seks sa Radijanom K. (66), ali da je u mraku prvo greškom legao na njenu bolesnu ćerku Ranku (48), a da je posle prešao na nju. Tereti se, ipak, za dvostruko silovanje

Ta priča je skroz čudna. Znam da Milojica ima zdravstvenih problema sa prostatom i nisam siguran da je potentan
Milojičin komšija

Milojica K. (48) iz Vučaka kod Ivanjice priznao je na saslušanju pred tužiocem da je obljubio komšinicu Radijanu K. (66) i njenu mentalno zaostalu ćerku Ranku (48), ali se pravdao da ih nije silovao!

On je tvrdio da je u petak oko četiri sata ujutro hteo da ima seksualni odnos s Radijanom, ali da je u mraku pomešao majku i ćerku, koje su spavale u istom krevetu!

- Nije to bilo silovanje... Nije bilo baš tako kao što me optužujete... Mislio sam da imam seks sa Radijanom, a legao sam greškom na njenu ćerku... Onda sam prešao na Radijanu... - mucajući, Milojica se pravdao pred tužiocem.

Nije bio pijan

Radijana je u policiji kazala da je Milojica u četvrtak uveče pijan došao kod nje. Međutim, istragom je utvrđeno da on nije bio pod dejstvom alkohola u trenutku kad je nasrnuo na nju i ćerku.

Kako saznajemo, Milojica nije baš ubedio tužioca da je to bio "nesrećan splet okolnosti", pa mu je određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je izvršio dvostruko silovanje.

- On je u četvrtak uveče sedeo kod komšinica, ali ostao je do kasno i nikako nije hteo da ode od njih. Radijana ga je molila da ode, ali on je i dalje sedeo za stolom u kuhinji. Bolesna Ranka je već zaspala, a Radijana joj se pridružila u krevetu, misleći da će Milojica ustati i otići - priča naš izvor iz istrage.

Radijana je u policiji ispričala da je Milojica u zoru upao u njihovu sobu, izudarao Ranku, pošto je pružala otpor, i silovao je. Zatim je nasrnuo i na njenu majku.

PROSUO SAM MOZAK KOMŠIJI, SILOVAO MI JE ŽENU! Gorka ispovest ubice iz sela Vidrovac kod Negotina!

Naš sagovornik iz istrage kaže da je lekarskim pregledom utvrđeno da majka i ćerka nisu imale povrede na genitalijama, ali je Ranka imala masnice po licu, oko očiju.

- Kretale su se bez poteškoća i same su otišle iz policije nakon davanja iskaza - navodi naš izvor.

(FOTO) POTRESNA ISPOVEST RATNOG VETERANA SA KIM: Zlotvor mi je silovao majku i pobegao u Beograd!

Komšije su zbunjene i šokirane i nisu sigurne šta se zaista dogodilo te noći.

- Milojicu znam kao dobrog čoveka. Odao se alkoholu i znam da se nije ženio. Oni su komšije, imaju isto prezime, a možda su i neki daleki rođaci. Ta priča je skroz čudna. Znam da Milojica ima zdravstvenih problema sa prostatom i nisam siguran da je potentan... U tom delu sela su uglavnom staračka domaćinstva... Radijana je čestita žena, ima bolesnu ćerku, a muž joj je u bolnici. Sve ovo je zaista strašno - priča komšija.

MONSTRUOZAN ZLOČIN U JAGODINI! Silovao i mučio zaostalu devojčicu (16) OBOLELU OD RAKA!

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17