• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/ informer.rs

18.02.2016

20:58

KRISTIJAN NAVIKAO NA ROBIJU: Kako mi je bilo 22 godine, tako će mi biti i sada!

Vesti

KRISTIJAN NAVIKAO NA ROBIJU: Kako mi je bilo 22 godine, tako će mi biti i sada!

Podeli vest

Kristijan Golubović odlagao je odsluženje kazne prvo zbog rođenja ćerke Vere, zatim zbog rijaliti programa, da bi na kraju uložio molbu za odlaganje zbog zdravstvenog stanja, koja mu je odbijena

Sud je odbacio čak i žalbu na prethodnu odluku i Kristijan bi do kraja sedmice trebalo da bude u ćeliji.

Od osam godina robije, na koliko je osuđen, njemu je ostalo još četiri godine i mesec dana da provede u ćorki.

- Mi još nismo dobili rešenje koje je u sredu doneseno u sudu, ali kada ga budemo dobili, videćemo da li je sud cenio sve navode koji smo mi dali u žalbi, kao i dokaze koje smo dodatno dostavili uz žalbu. Kako sada stoje stvari, on će dobiti to rešenje uskoro i tada će morati da se javi na izdržavanje kazne u roku od 24 sata -  objasnio je Kristijanov advokat Gvozden Grgur i dodao da misli da su male šanse da ulože još jednu molbu.

- Po ovom novom rešenju koje je pravosnažno, ne možemo ništa da učinimo. Ne možemo se žaliti na to. U svakom slučaju, postoji opcija za podnošenje nove molbe ukoliko sud nije cenio sve ono što smo naveli u prethodnoj. Da li će do toga doći ili neće, dogovoriću se sa svojim klijentom - objasnio nam je Grgur.

Kristijan je želeo da ostane još sa porodicom, ali nema problem da ipak ode u zatvor.

- Idem u zatvor, pa šta sad?! Bilo bi bolje da su mi dali da još tri meseca budem sa ženom i detetom, ali pošto ne daju, spreman sam za ćeliju. Kako mi je bilo 22 godine u zatvoru, tako će mi biti i sada. Ove četri, tri, dve ili jednu godinu, ako dobijem skraćenje zbog dobrog vladanja, neće mi teško pasti - izjavio je Golubović.

(VIDEO) KRISTIJAN MORA DA VRATI DUG: Bivši Golubovićev prijatelj dolazi po svojih 14.000 evra!

STIGLA ŽALBA Viši sud odlučuje o sudbini Kristijana Golubovića!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
xxx

pre 8 godina

Drzavo salji ovu individu-u tamo gde joj je mesto !! U zatvor cim pre !!

dejacat

pre 8 godina

Idi (bre) vec jednom odsluzi corku, ne kukumavci po medijima...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17