• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Beta

31.03.2016

08:36

OVO MORA DA STANE! Ponovo nasilje nad ženama u Nišu, MUŽ POLOMIO PRSTE TRUDNOJ SUPRUZI!

Vesti

OVO MORA DA STANE! Ponovo nasilje nad ženama u Nišu, MUŽ POLOMIO PRSTE TRUDNOJ SUPRUZI!

Podeli vest

Ekipa niške Hitne pomoći zbrinula je trudnicu S.D. (28) kojoj je suprug u svađi povredio prste

Kako je rečeno agenciji Beta, Hitna pomoć je sinoć ženu koja je imala hematome na prstima prevezla do Vojne bolnice u Nišu, pošto je vojni osiguranik. 

U Policijskoj upravi u Nišu potvrdili su da je policija sinoć intervenisala na terenu zbog nasilja u porodici. 

- Nakon verbalne rasprave, muškarac je i fizički napao ženu - kazali su u policiji. 

U policiji su dodali da je o svemu obavešteno Osnovno javno tužilaštvo i da je protiv muškaraca pokrenut postupak u redovnom postupku.

HOROR! POMAHNITALI MAGISTAR FILOZOFIJE! Izbo bolesnu suprugu, tri policajca ga jedva savladala!

PRITVOREN ULTIMAT-FAJTER! "Tasmanijski Đavo" pretio ženi da će je iseći sekirom!

NASILJE U PROKUPLJU Uhapšen jer je tukao suprugu!

SVAKA DRUGA ŽENA U SRBIJI BILA ILI JESTE ŽRTVA NASILJA! Danas je dan da kažemo DOSTA!

VOLELI BISMO DA OVO NIJE ISTINA! U Srbiji prošle godine 34 žene umrle od posledica nasilja u porodici!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
tt

pre 8 godina

Ljudima je jako teško i to su uslovili tajkuni i političari kriminalci, koji su radili na tome da država Srbija postane njihovo sokače na planeti odakle uzimaju šta hoće i po svetu izigravaju srpsku elitu, ne hajući za posledice po ljude..Od gotovog je napravljena veresija tj. od jednog dobrog naroda i države napravljena je, dugim nizom godina, duševna bolnica i zatvor. Nadam se da će se stvar na bolje izmeniti.

zoka

pre 8 godina

Nikada neće da stane, zato što su žene glupe. Opraštaju prvi šamar a neznaju da je sledeće što sledi pesnica. Skotovi, nasilnici, mamini sinovi, ne mogu da podnesu da im je zena, pametnija, superiornija ali ima i suprotnog nisu na vreme primetili da im je žena đubre, U svakom slučaju postoji zakon i neka rešavaju a ne da tuku slabije. Ima primera gde se policiji prijavljuje nasilje u porodici, oni "odrade" ne kako valja nego popuste jer se negira nasilje radi dece i mira u kući a nasilnik je i dalje na slobodi...

katarina

pre 7 godina

žene zašto to dozvoljavate i trpite. Na mene miž nije povisio ton nikada a kamoli tukao, ili tako ili nikako. Ako nema muškarca koji će vas poštovati budite same.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija