• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: blic.rs/informer.rs

03.04.2016

21:13

ZAKUCALE SE U DRVO! Dve žene povređene na putu Niš-Pirot!

Vesti

ZAKUCALE SE U DRVO! Dve žene povređene na putu Niš-Pirot!

Podeli vest

Dve žene povređene su u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas posle 16 časova na magistralnom putu Niš – Pirot kod sela Dolac

Nezgoda se dogodila kada su "ford mondeom" požarevačkih registarskih tablica iz pravca Pirota prešle na levu stranu kolovoza i udarile u drvo. Očevici kažu da se čuo jak udarac i da je od saline udarca drvo palo, a polomljena je i reklama od kafane.

Žikica Pavličević, vlasnik kafane ispred koje se nesreće dogodila navodi da je u trenutku kada se dogodila nezgoda sedeo s prijateljima kada se čuo udarac.

- Imale su mnogo sreće jer da nisu udarile u drvo zavukle bi se pod šleper. Pritrčao sam vozilu i video dve žene kako izlaze iz kola, starija žena je izgubila svest i pala, mlađa je plakala. Odmah sam pozvao Hitnu pomoć i policiju - priča Pavličević.

Žena koja se onesvestila zbrinuta je u niškom Kliničkom centru, a kako nam je rečeno najverovatnije su u pitanju lakše telesne povrede.

Dijagnostika je još uvek u toku. Njena ćerka prošla je sa ogrebotinama.

Još uvek se utvrđuje šta je uzrok nesreće.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17