• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

22.04.2016

19:17

UBIO ČOVEKA PA PUŠTEN DA SE BRANI SA SLOBODE! Prijatelji mu ispred kuće organizovali DOČEK!

Vesti

UBIO ČOVEKA PA PUŠTEN DA SE BRANI SA SLOBODE! Prijatelji mu ispred kuće organizovali DOČEK!

Podeli vest

Lazar Miljević (25) iz Belegiša, koji se tereti da je početkom marta ubio Gorana Medića (28) iz Surduka, svega dve nedelje pre nego što je nesrećni mladić trebao da se oženi, na užas Medićeve porodice i meštana – pušten je da se brani sa slobode

Da stvar bude još gora, ubici je nakon puštanja da se brani sa slobode ispred kuće organizovan doček, na kom su bili prisutni i neki od svedoka!

Miljević, na čijem Fejsbuk profilu se mogu videti brojne fotografije, na kojima pozira glumeći opasnog momka, uporedo objavljujući statuse u kojima najavljuje da će "konačno ubiti komšiju" ili "nekome je*ati mater", bio je u bekstvu nakon ubistva, ali je ubrzo priveden.

Kako saznajemo, postupajući sudija Dejan Knežević u Višem sudu u Sremskoj Mitrovici mu je potom produžio pritvor, po osnovu opasnosti od uticaja na svedoke, ali je dan nakon njihovog saslušanja, 19. aprila, Miljević pušten da se brani sa slobode, budući da viši tužilac Đorđe Mahovac nije iskoristio mogućnost da ga zadrži u pritvoru zbog uznemiravanja javnosti.

Privatna arhiva/Facebook

Goranova majka Aleksandra Lazarević kaže da je Miljeviću tada ispred kuće organizovan doček, na kom su bili prisutni i neki od svedoka.

- Kako se to zove ako ne uznemiravanje i zastrašivanje javnosti? To je čista demonstracija sile i bezakonja. Ubica slobodno šeta i izaziva svojim bahatim ponašanjem. To je mala sredina i javnost je i te kako uznemirena i nadasve uplašena. Kako će sada bilo ko smeti da svedoči? Sve ovo vreme se borimo sa neizmernim bolom i pokušavamo da uz pomoć lekara spasemo život nerođenom detetu, jer je iza Gorana ostala njegova verenica, u šestom mesecu trudnoće - priča Lazarevićeva.

(FOTO) TUGA U SURDUKU Mučki ubijeni Goran Medić sahranjen u svadbenomn odelu!

Prema njenim rečima, to, međutim, nije jedini propust nadležnih.

Privatna arhiva/Facebook

Naime, policija iz Stare Pazove nije uzela snimke s nadzornih kamera sa pumpe, koja se nalazi preko puta mesta ubistva, što su, kako nam je ispričala, uradili jednom prilikom kada je nedaleko od mesta nesreće bila obijena pošta.

- Osim toga, odeću koju je Goran imao na sebi u vreme ubistva u policijskoj stanici držali su na radijatoru, što je nedopustivo, jer je u pitanju dokazni materijal. Goranov otac je to lično video. Do današnjeg dana niko nas nije pozvao da damo izjave ili iznesemo svoja eventualna saznanja, dok seubica slika naslonjen na policijski automobil i takve fotografije kači po društvenim mrežama, i to na dan kad je ubio mog sina. Kakvu to poruku šalje i kako je moguće da ni za to nije sankcionisan? - pita se Goranova majka.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Bata prorok

pre 8 godina

Policija i sudstvo idu na ruku ovakvim nasilnicima ,to je naša dugogodišnja boljka .U prilog tome koliko je krivičnih prijava čamilo u fijoke policije ,koliko je kriminalaca pušteno na slobodi pre nego da im presuda bude izrečena .

Milance

pre 8 godina

To ima samo u Srbistanu.Ali znam da bi svoje dete daleko bilo osvetio za tren pa koliko kosta nek kosta

Bojan

pre 8 godina

Uaaaaaa sudija! Ubica hitno u zatvor da ne dodje do jos vece tragedije!

Sinisa

pre 8 godina

U Srbiji pravda ne postoji. Sve je mito i korupcija. Treba ubici licno presuditi a i ovima sto su ga pustili. Bagra! Zna se gde je takvima mesto i sta zasluzuju.

mrmot

pre 8 godina

Postovani ko podstice nasilje?Mi koji prokomentarisemo ili institucije koje oslobadjaju ubice?Ako nekoga lisis zivota ,slobodan si posle mesec dana???Da Vas podsetim,to ste Vi napisali.

somi zajecar

pre 8 godina

sudija koji je pustio ubicu , trebalo bi pod hitno uhapsiti, jer samo daje primer drugima da se u Jadnoj zemlji Srbiji zlocin isplati.Pa gde je sada Premijer Vucic i Ministar pravosudja Selakovic da svojim dekretom a to im zakon dozvoljava razrese duznosti sudiju koji je ovakvu nakaradnu odluku doneo.i istog optuze za nepostovanje zakona i prava coveka.

Pol Pot

pre 8 godina

Kinezi su preuzeli zelezaru i to ce biti mali pomak na bolje! Kada bi kojim slucajem Kinezi preuzeli nase pravosudje, bio bi to OGROMAN boljitak kakav se ne pamti u istoriji nase zemlje, pa i sire.....

Da to sam ja

pre 8 godina

Koliko lazi pa ovo nije normalno. Puske nadjene u kolima,bokserom ga udario... A sto se preti njemu,njegovoj porodici,prijateljima to nema veze...

Emilija

pre 8 godina

Para vrti gde burgija nece ili ne ???' Milicijo ZAŠTO nisu uzeti snimci sa obližnje kamere koja je 100% sve snimila ili su uzeti ????

strisko

pre 8 godina

sasvim je neverovatno da dzeparosi provode vise vremena u pritvoru nego ubice...jer niko ne spori da ga je ta stoka ubila...ovakvo korumpirano tuzilastvo prosto izaziva na krvnu osvetu...pa zar da se vracamo u 18. vek?

ben

pre 8 godina

Nimalo nisam iznenadjen sud dno nema dalje jer sam se uverijo lično

BRUKA I SRAMOTA

pre 8 godina

Oviom odlukom suda na neki nacin se poziva na krvnu osvetu, sto je nedopustivo.Za mnogo blaze prestupe ljudi su zadrzavani u pritvoru mnogo duze nego sto je u ovom slucaju..

Vidi sliku

pre 8 godina

Sta je prava istina, ne znam. Ali ova slika sa mladim ljudima i sekirama u njihovim rukama, dovoljno govori o njima. Normalni mladici bi u rukama dzali knjige.

zole

pre 8 godina

Treba objaviti sliku sudije da svi vide saucesnika u sledecem potencionalnom sukobu sa svedocima !!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17