• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: alo.rs/informer.rs

27.04.2016

08:44

NOVI TRAG! KLIJENT SVEKRVE ZORICE UBIO JELENU?! Policija ima dokaz koji će rešiti svirepo ubistvo!

Vesti

NOVI TRAG! KLIJENT SVEKRVE ZORICE UBIO JELENU?! Policija ima dokaz koji će rešiti svirepo ubistvo!

Podeli vest

Zorica Marjanović, svekrva ubijene Jelene Marjanović, juče je skoro dva sata bila u beogradskoj policiji, gde je odgovarala na pitanja inspektora u vezi sa „poslom“ kojim se bavi, a policajce je zanimalo ko su joj sve mušterije, koliko ih je do sada imala, šta leči, i da li je neko pretio njoj ili njenoj porodici zbog mogućeg nezadovoljstva

– Ona je dobila poziv na koji se odazvala. Bila je mirna i nije pravila probleme. Tvrdila je da nikoga nije prevarila jer je ljude lečila za onoliko novca koliko joj ostave, a neke i za džabe. Postavljena su joj pitanja i u vezi sa Jeleninom smrću, njenog odnosa sa suprugom, ali ona tu nije imala mnogo šta da doda – objašnjava sagovornik blizak istrazi.

ZLA SUDBINA SE POIGRALA S NJOM: Posle smrti oca Jelena Marjanović se povukla sa scene, zatim su usledile druge nesreće

SVEKRVA UBIJENE PEVAČICE DVA SATA DAVALA ISKAZ U POLICIJI! Zorica Marjanović prošla poligraf?!

JELENIN MUŽ PRED HAPŠENJEM! 7 razloga zbog kojih je Zoran Marjanović policiji NAJSUMNJIVIJI!

POJAVIO SE JELENIN DEVER! Zoranov brat stigao kući POTPUNO NEPREPOZNATLJIV!

Policija, navodno, ispituje da li je moguće da je neko od Zoričinih nezadovoljnih klijenata možda presudio Jeleni.

– To bi moglo da potkrepi priču da je ubica veliki broj udaraca Jeleni upravo zadao iz strasti. Odnosno, da se osećao iznevereno. Istraga ide i dalje u svim smerovima. I dalje je akcenat na porodici Marjanović. Oni su, ipak, ti koji su bili sa Jelenom do trenutka nestanka. Još se ispituje i njihova čudna odluka da celu kuću operu varikinom u trenutku kada je Jelena nestala. Ipak, i dalje nema osumnjičenih – objašnjava izvor.

Zoricu je u policiju dovezao suprug Vladimir, ali i sačekao ju je i vratio kući. Ona nije bila raspoložena da razgovara sa novinarima i čim su ušli u dvorište zaključali su kapiju. Vladimir, pak u izjavi za medije novinare je optuživao da su „produžena ruka ubice“. Rekao je da jedva čeka da se ubica uhapsi i da sa njih bude skinuta ljaga.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
enigma

pre 7 godina

Razvlačenje,zavlačenje.Da li je mužu Zoranu pregledan njegov računar?A možda je posedovao/poseduje više od jednog mobilnog telefona?Ovako iz dana u dan nove teorije.Ne nazire se skoro razrešenje a ubica i pomagači likuju.Užas.

Bebana

pre 7 godina

Znaci i dalje nagadjanja,mozda je ovo,ili mozda ono.....

Bojana

pre 7 godina

Pa bolja osveta bi bila da je na meti nezadovoljne mušterije bio sin,a ne snajka... Ovo vise nema nikakvog smisla!

Aha

pre 7 godina

Aha, mozda je taj neko bio pod hipnozom dok ju je ubijao pa se sad i ne sjeca sta je uradio.

ljiljana

pre 7 godina

Pa dokle cete vise da lazete ovaj jadni narod svaki dan nesto novo izmisljate a vi nemate pojma kao ni policija koja tapka u jednom mestu i svaki dan ubicu traze u nekom drugom pravcu do sada bih ga i ja pronasla

hm

pre 7 godina

..Sve je moguće.. Bog sve vidi i zna, i resit ce ovaj slucaj kad tad..na ovaj ili onaj nacin.

Crni

pre 7 godina

I dalje je i mušterija i porodica... i plavi auto i crni bicikl... i tako dan za danom, obrt za obrtom, prodaju se dobro novine na racun tudje muke?

Slađana

pre 7 godina

Ili je ona nekom trazila da ubije snajku....Da se svetio babi, išao bi na sina ili unuke a ne na snajku!

KANTRIMEN 2

pre 7 godina

Americka sekta u rasulu ubija po Srbiji...i onda pronalazii placene robijase..bolesnike...TUGO MOJA

Srbin

pre 7 godina

Skoro mesec dana a ubica na slobodi. Da li je to moguce?! Da li je moguce da neko ode u setnju u sred bela dana i bude tako monstruozno ubijen a da se nenadje niti jedan jedini DNK?! U Americi bi do sada sa mumije nasli DNK i uhvatili ubicu.

Toma

pre 7 godina

Данима сам писао на ову тему, и данима овај портал није хтео ни један мој коментар наову тему да пусти, тражио сам да полиција отвори овај правац у истраги, јер сам игром случаја у Немачкој био сведок буквално истог сценарија, само за разлику што је уместо снаје био убијен син чијој мајци су се због врачања осветили ,,пријатељ''.

cerkez

pre 7 godina

På ovi nemaju nikakve sumljive.. Cim oni ispitiju jos!!!

Mali pokisli mis

pre 7 godina

Vrazja posla u pitanju. Ne bih da gresim dusu. Ali Jelena je saradjivala sa svekrvom u ovom djavoljem poslu. Ako su nekig gadno njih dve odstetile i upropastile.....sve je moguce.

Olja

pre 7 godina

Nezadovoljan klijent ?! On bi ubio babu...,,doktorku"?!

juka

pre 7 godina

ako se ikada uhapsi pravi ubica bit ce odlično....samo da ne osude pogresnog...to bi bila tuga

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17