• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.05.2016

18:38

SVEKAR UBIJENE PEVAČICE TVRDI: Marjanovići su čestita porodica, Jelenu je ubio manijak!

Vesti

SVEKAR UBIJENE PEVAČICE TVRDI: Marjanovići su čestita porodica, Jelenu je ubio manijak!

Podeli vest

Vladimir Marjanović, svekar ubijene pevačice, rekao je za Informer da su Marjanovići čestita porodica koja nikad nikome nije naudila!

- Ne znam odakle više ljudima srca da nas pljuju i blate i sumnjiče za ubistvo! Jelena je bila najdraži član naše porodice. Pa najviše smo voleli jutro kada svi ustanemo i zajedno pijemo kafu. Recite mi koji bi motiv imala jedna porodica da ubije snaju. I to što su otkrili da je Jelena ubijena kamenom pokazuje da je ubica neki manijak - poručio je stariji Marjanović.

(FOTO) HAPŠENJE NA GROBLJU U BORČI Nepoznati mladić priveden na pomenu pevačici Jeleni Marjanović!

Na pitanje kako je njegova unuka Jana, kratko nam je objasnio:

- Tužna je! Nedostaje joj majka, hoće da je ona kupa, češlja... Stalno nas pita, ali mi ćutimo, šta da joj kažemo?! Psiholozi su nam rekli da će ona biti spremna tek sa sedam godina da čuje istinu i mi ćemo ih poslušati.

KRIMINOLOZI O NOVOM DETALJU IZ ISTRAGE: Ako su Jelenu ubili kamenom, onda zločin nije bio planiran!
 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Opravdanje

pre 7 godina

Nauditi nekome ne znači samo ubiti ga! Možemo nauditi ljudima i ako manipulišemo njima , ako ih novčano ojadimo u trenucima bolesti,žalosti i slično! Tako da opravdanje nema smisla!

radovan 5

pre 7 godina

koliko sam pratio slučaj komšije nemaju lepo mišljenje o njima. To znači da nisu pošteni. Sada vidim policija privela nekog dripca!? A najstariji daje intervju kako su oni pošteni. Dripac je doveden da skrene malo temu i istragu. Dečko došao u "BELOM DRESU NA 40 DANA". Ko koga ovde zajebava? Marjanovići su ubice 99,99%. I tačka!n

Lola

pre 7 godina

Tek sa sedam godina, a sta je sa ostalom decom koja su izgubila roditelja.Nadje se nacin primeren detetu da se saopsti. Pretesko jeste, ali bolje joj reci da je mama na nebu, nema je vise, zaspala i sl.

Mia

pre 7 godina

Ne lupetaj majke ti! Ako već nemaš šta pametno da kažeš onda bar ćuti, ćuti...

mare

pre 7 godina

po tebi se vidi to,nema sta...bas prijatno izgledate svi u kuci...kako ste odmah danas zvali policiju za onog mucenikaa kad je ona nestala trebalo vam je pet sati da nekako prijavite...casni ste vi,nema sta

LJILJANA

pre 7 godina

Policiji je prijavljen nestanak Jelene ranije, otpoceli su sa istragom u ranim vecernjim satima pod pritiskom novinara, stampe.Marjanovici su vec bili ukljuceni u potragu za Jelenom, kontaktima sa rodjacima, prijateljima, novinarima, policijom . Kada su to mogli da uklone telo, i prenesu ga sutradan na nasip ako su vec bili pod prismotrom.Pa to nije pozoriste gde se glumci pojavljuju, odglume svoj deo i kulis se promeni za tili cas. Kamen, metal, drvo ostavljaju razlicite tragove i cestice na mestima povreda glave sto se obdukcijom moglo utvrditi.

nenad18

pre 7 godina

Koliko puta su to ljudi objasnili nestanak su prijavili odma telefonskim putem a trazili su je svi zajedno naravno ne nadajuci se najgorem policija racuna ono vreme kad je Zoran licno otisao u policiju

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17