• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTS

16.06.2016

18:36

MANIJAK NAPADA LJUDE U AUTOBUSIMA: Naočigled putnika bez ikakvog razloga pretukao čoveka!

Vesti

MANIJAK NAPADA LJUDE U AUTOBUSIMA: Naočigled putnika bez ikakvog razloga pretukao čoveka!

Podeli vest

U autobusu na liniji 65 tridesetogodišnjak je brutalno pretučen oko podneva naočigled svih putnika. Vozač tvrdi da ovo nije prvi put da ista osoba napada putnike po autobusima

Do incidenta je došlo, prema rečima putnika, kada je muškarac star oko 30 godina iz čista mira napao muškarca koji je stajao do njega.

Povređeni putnik se onesvestio od bolova. Autobus je u tom trenutku bio pun, očevici prepričavaju šta se dogodilo, ali iz straha od napadača ne žele pred kamere. 

- Počeo je da viče na njega i da ga davi, da ga udara pesnicom u glavu- priča putnica.

Povređeni putnik 32-godišnji S. M. je kolima Hitne pomoći prevezen u Urgentni centar. Trenutno je u stabilnom stanju. 

Vozač Goran Petrović kaže da to nije prvi put da ista osoba napada putnike po autobusima. 

- Pre par dana taj isti čovek je udario putnika nogom u leđa. Agresivan je, udari nogom kada vidi slabije- kaže Petrović. 

I putnici potvrđuju da su napadača i ranije viđali u gradskom prevozu. Uvek je bio sa pratnjom – ženom. Kažu da ga je ona u prethodnim slučajevima smirivala, ali da su u ovom slučaju bili razdvojeni. 

Vozači dodaju da su neretko i oni žrtve napada. Samo od početka ove godine u Beogradu je napadnuto 26 vozača, a u poslednje dve nedelje četvoro njih.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Cicka

pre 7 godina

Овај у аутобусу малтретира путнике а данас је буквално тридесет људи распоређених на улици испред владе малтретирало цели Београд, сав превоз у Београду и све трамваје зато што су се раширили по Немањиној штрајкујући , да ли су свесни да су изашли да би малтретирали грађане , имали су простор испред владе где су могли да стану

Strahota

pre 7 godina

Autobus je u tom trenutku bio pun, očevici prepričavaju šta se dogodilo... ????? zar niko nije pokusao da zaustavi tog psihopatu???' pa pi*ke jedne!!! samo svoje du*e je bitno da sacuvate,sram vas bilo!!!! vas koliko je bilo niko da pomogne coveku,us*ali ste se od jednog idiota!!! au bre,Srbijo,Beograde dokle si dogurao.. nadam se da ce taj manijak da zavrsi u Lazi (ako uopste ima mesta)

Lala iz Banata

pre 7 godina

Случај за - ПСИХИЈАТРИЈУ а не за полицију...

ja

pre 7 godina

Zatajili i gradjani i policija i psihijatrija! Tesko nama!

BiljanaBiljana1

pre 7 godina

Nasilje je krivicno delo, Ostavite se te trule fore "psihijatrijski slucaj" i puj pike ne vazi. Sa zverima zverski.Protivnik sam nasilja bilo kakve vrste ali 40 godina robije je jedini nacin da se ovi mamini sinovi nauce pameti kad ih njihove mame nisu to na vreme naucile.

moravica

pre 7 godina

Gde je policija da ga sprovede u ludnicu. Sramota je da se to vec nekoliko puta dogadja i da stradaju neduzni ljudi. Taj ludak ce nekoga ubiti.

robin

pre 7 godina

Ako nece policija da reaguje,treba narod. Pa drugi put nece.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija