• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.07.2016

22:25

NEPOZNATI DETALJI IZ ISTRAGE ATENTATA NA BEKA: Maja Adrovac bila mamac za hvatanje Zdravkovića!

Vesti

NEPOZNATI DETALJI IZ ISTRAGE ATENTATA NA BEKA: Maja Adrovac bila mamac za hvatanje Zdravkovića!

Podeli vest

Atraktivna Maja Adrovac, supruga Ivana Adrovca, koja je u međuvremenu prvostepenom presudom oslobođena optužbe da je pomagala napadačima u atentatu, sve vreme je zapravo bila mamac za hvatanje Aleksandra Zdravkovića, otkriva Informer!

Informerov izvor iz beogradske policije tvrdi da su inspektori gotovo od prvog trenutka i hapšenja 17. jula 2015. znali da misteriozna lepotica nema nikakve veze sa napadom na Beka.

Ona bila jedina šansa

Maja je bila naša jedina šansa da dođemo do određenih saznanja, jer nam je njen muž bio nedostupan
Izvor iz MUP

Cilj je, međutim, bio da se preko nje dođe do njenog muža Ivana i samim tim do neposrednog izvršioca atentata, za koga se sada ispostavilo da je najverovatnije Zdravković.

BEKA POKUŠALI DA UBIJU ZBOG DUGA! Hapšenje napadača na biznismena razrešilo spekulacije o motivima atentata!

- Maja je bila naša jedina šansa da dođemo do određenih saznanja, s obzirom na to da je njen muž Ivan odavno van zemlje. Znali smo i da mu je ona jedna od retkih slabih tački i da pomoću nje možemo mnogo toga da otkrijemo. Čak smo i namerno puštali netačnu priču da je njen DNK nađen na čaurama, kako bismo tako uplašili Ivana Adrovca. Bili smo svesni da će ona na kraju biti oslobođena optužbi, ali se ta "žrtva", kao što vidite, višestruko isplatila - zaključuje sagovornik Informera.

Tanjug

S druge strane, Dalibor Katančević, advokat Maje Adrovac, smatra da se država grubo poigrala sa njenim životom, držeći je u pritvoru više od devet meseci.

BEKOVA GLAVA UCENJENA NA 200.000 EVRA! Naručilac atentata je poznati tajkun sa milionskim poslovima u regionu!

- Od početka ovog postupka smo tvrdili da moja klijentkinja nije počinila nijedno krivično delo, već da su inspektori preko nje želeli da dođu do nekih saznanja, koje ona nema. To je sve što mogu sad da kažem, jer još čekamo pravosnažnu presudu u slučaju Maje Adrovac - napominje Katančević.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Sima Strahota

pre 7 godina

Ha ha ha...ovo ne bi smislila ni braca Grim...\n

Nemanja

pre 7 godina

A da li ste nasli NALOGODAVCA ,IZVRSILAC JE MANJE BITAN

sever

pre 7 godina

Pa pustite lepo da ljudi izravnaju racune! I tajkuni imaju neki red, imaju pravila. Neka to rese medju sobom. Bice i vuk sit i ovce na broju i coban spava.

Serlok Holms

pre 7 godina

Mora da se Beko grozno oseca kao pokretna meta

marko

pre 7 godina

E sad Majo na sud pa udri, da ti isplate sve muke koje si prosla. Nevina pod istragom kao mamac.

Dragan

pre 7 godina

Ako je ovo tačno ministar MUP-a mora odmah da podnese ostavku a rukovodstvo beogradske policije i inspektori koji su neposredno radili na slučaju da završe u istražnom zatvoru. Zašto? Zato što su svesno i sa namerom lišili slobode i držali u pritvoru osobu za koju su znali da nije učinila nikakvo krivično delo.Ako se dokaže da je tužilaštvo za ovo znalo isto važi i za njih, a ako nisu znali onda i ne trebaju da rade taj posao.

kalisna

pre 7 godina

Super nema sta idete preko leseva ,a koliko ce drzava trebati isplatiti Maji zbog vase nesposobnosti naravno iz drzavne kase.

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija