• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B. V. - N. Š.

07.09.2016

11:49

(FOTO) OVO JE NESREĆNA JELENA D. koju je na Ceraku teško ranio bivši momak, A POTOM PRESUDIO SEBI!

Vesti

(FOTO) OVO JE NESREĆNA JELENA D. koju je na Ceraku teško ranio bivši momak, A POTOM PRESUDIO SEBI!

Podeli vest

Siniša Đ. (45) hicima iz pištolja teško ranio svoju bivšu devojku Jelenu D. (38), a onda izvršio samoubistvo. U Urgentnom centru kažu da je Jelena operisana i da je trenutno stabilno, van životne opasnosti

 


Siniša Đ. (45) ispalio je tri hica iz pištolja u svoju bivšu devojku Jelenu D. (38) i teško je ranio, a onda je presudio sebi. Krvava drama odigrala se oko 19.30 u ulici Vinogradski venac u beogradskom naselju Cerak.

Siniša Đ. je sebi prvo pucao u grudi, ali je ostao živ. Onda je ispalio metak u glavu

Policija i Hitna pomoć odmah su stigle na lice mesta, ali je za Sinišu bilo kasno, a Jelena je prebačena u Urgentni centar, gde je odmah operisana.
Siniša je navodno čekao Jelenu u kolima u blizini stanice autobusa 52.

- Kada je izašla iz autobusa, prišao je da razgovara s njom. Prema navodima svedoka, šetali su ulicom i pričali, a onda je Siniša predložio Jeleni da uđu u kola. Ona je to odbila uz obrazloženje da mora kući. U tom trenutku je izvadio pištolj i zapucao na nju - kaže naš izvor iz istrage.

Prema priči svedoka, prvo su se čula tri pucnja. Jelenu su zrna, prema nezvaničnim informacijama, pogodila u grudi i vrat. Prema rečima M. P., koji se sa unukom vraćao iz parka, posle su se čula još dva hica.

- Video sam momka i devojku koji nam idu u susret, a onda su odjednom odjeknuli pucnji. Devojka je pala na trotoar. Na tren nisam bio svestan šta se događa. Pošto mi se unuka prestravila, sklonio sam je i nastavio ka kući drugim putem. Kada smo se udaljili, pogledao sam ka mestu pucnjave i video da devojka ustaje i trči ka zgradama. Utom se čuo još jedan pucanj. Mladić se srušio, ali je ostao u sedećem položaju. Odjeknuo je još jedan pucanj, nakon kojeg se momak strovalio na trotoar. Sa unukom sam brzo pohitao kući, ali sam krajičkom oka video da mladić leži u lokvi krvi - ispričao je M. P.


(FOTO) DETALJI KRVAVOG PIRA NA CERAKU: Teško ranio bivšu devojku, pa sebi presudio!

Siniša je, navodno, sebi prvo pucao u grudi, ali je ostao živ. Onda je ispalio smrtonosni hitac u glavu.

U Urgentnom centru kažu da je Jelena D. operisana i da je trenutno stabilno, van životne opasnosti.

- Ona je i dalje u šok-sobi i pratimo postoperativni oporavak. Za sada je njeno stanje stabilno, ali je pod budnim nadzorom lekara - rečeno je u Urgentnom centru.

Uzrok ove tragedije po svemu sudeći je ljubomora. Siniša i Jelena su navodno raskinuli pre tri meseca, ali on nije uspeo da preboli rastanak. Kada je saznao da Jelena ima novog dečka, rešio je da je sačeka ispred zgrade.

Jelena D., inače, radi kao frizerka u salonu na Banovom brdu. Ima već jedan brak iza sebe, iz koga ima sedmogodišnju ćerku, a u naselju Cerak vinogradi živi sa majkom.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svojta

pre 7 godina

Ali ovaj umesto da sklanja unuče on i dalje merka šta se tu događa... Znatiželja jača od svega. Srpska posla.

Verica

pre 7 godina

Zašto-ima VEĆ jedan brak iza sebe....!!? SUDITE PRIMITIVNO

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17