• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

12.09.2016

22:27

OČAJNIČKI VAPAJ MAJKE BRUTALNO UBIJENE PEVAČICE: Umirem, a Jeleninog ubicu još nije stigla kazna!

Vesti

OČAJNIČKI VAPAJ MAJKE BRUTALNO UBIJENE PEVAČICE: Umirem, a Jeleninog ubicu još nije stigla kazna!

Podeli vest

Zorica Krsmanović, majka monstruozno ubijene pevačice „Granda“ Jelene Marjanović, teško je bolesna, a lekari se plaše najgoreg epiloga. Njena jedina želja je, kako kaže da pre smrti sazna ko joj je i zašto ubio ćerku jedinicu

Zorica se već duže vreme bori sa opakom bolešću, a uprkos lečenju i hemoterapijama, stanje joj se nimalo nije poboljšalo. Naprotiv, rezultati su sa svakom narednom analizom sve lošiji.

PREMIJER VUČIĆ O SVIREPOM ZLOČINU U BORČI: Policija zna ko je ubio Jelenu, ali još nema dokaza!

- Jedno vreme sam se oporavila i bilo mi je malo bolje, međutim, poslednji rezultati su mnogo loši i verujem da mi se bliži kraj. Jedina mi je želja da pre nego što zauvek sklopim oči saznam ko mi je ubio dete. Želim da ga pogledam u oči i da mu postavim samo jedno pitanje: „Zašto?!“ Ništa mi drugo nije bitno, samo da mirno mogu da odem sa ovog sveta. Da mi kaže šta mu je moje dete zgrešilo - pita se Zorica, koju smo zatekli u krevetu kako drži Jecinu sliku.

JELENINO UBISTVO NIJE ZABORAVLJENO: Policajac dao Zoranu klimav alibi, sklapaju se kockice koje će dovesti do ubice!

TRPI BOLOVE

Jedva skupljajući snagu da nastavi razgovor s nama, objašnjava da je nedavno bila na magnetnoj rezonanci i da je loše podnela kontrast koji je dobila.

- Od te magnetne rezonance ne mogu da se oporavim. Loše se osećam, celo me telo boli, a najviše duša jer ne mogu da prežalim što mi deteta nema. Da je tu moja Jeca, bilo bi mi lakše - priča nesrećna žena, kojoj su od kontrasta požuteli koža i oči.

Informer



Prema njenim rečima, dodatnu muku stvara joj i bol unuke Jane, Jelenine ćerkice.

- Ona je mnogo pametna. Pre neki dan me pita: „Bako, da li ću ja da imam dugačke noge kao moja mama?“ Rekla sam joj da hoće i da će biti lepa kao što je njena mama. Posle toga počela je da plače, nije to bio običan dečji plač. Ona je jecala, prepoznala sam sav bol koji je osetila što njena mama nije pored nje. Zagrlila sam je i zajedno smo plakale neko vreme - priča očiju punih suza majka ubijene pevačice.

ZORAN MARJANOVIĆ SPREMA PESMU O JELENI: "Zagrli je Bože" uklesaće na nadgrobni spomenik na dan njenog rođendana!!

Plačnim glasom navodi da je Jana pitala zašto ona plače i da joj je objasnila da je to zato što i njoj nedostaje njena mama.

Podsetimo, pevačica „Granda“ Jelena Krsmanović Marjanović ubijena je pre nešto više od pet meseci, kad je otišla sa suprugom Zoranom Marjanović i ćerkicom da trči na nasipu u naselju Crvenka u Borči.

POLIGRAF

Nesrećna Jelena ubijena je s više udaraca u potiljak, a njeno telo pronađeno je u kanalu punom vode na nasipu. Sumnja policije je u početku bila okrenuta ka porodici Marjanović, te su iz tog razloga dva puta radili pretres kuće i iz nje izneli stvari koje bi mogle da pomognu istrazi.

MARJANOVIĆI NA GROBU UBIJENE JELENE: Muž Zoran proklinje ubicu, sverkrva Zorica nije došla?!

Svi članovi porodice Marjanović bili su na poligrafu i, prema nezvaničnim informacijama, svi su pali na istom pitanju. Pored njih, ispitano je i više meštana Crvenke i Borče, ali ubica do danas nije pronađen.

Novak Đurović

Zoran se ne odvaja od Jane ĆERKI ISPUNJAVA SVE ŽELJE

Uprkos spekulacijama u javnosti da je u lošim odnosima sa mužem svoje pokojne ćerke, a koji je tokom istrage bio i osumljičen za zločin, Zorica Krsmanović to demantuje.

Ona ističe da nema nijednu lošu reč da kaže za ćerkinog supruga Zorana Marjanovića, koji, kako kaže, ne prestaje da ugađa ćerki Jani kako bi joj skrenuo misli s majke, pa joj je nedavno kupio papagaja.

- Majka joj mnogo nedostaje i svu ljubav je okrenula ka tati. Više puta mi je rekla kako ona obožava njenog taticu. Ne mogu da grešim dušu, Zoran je stalno oko nje i ispunjava joj svaku želju samo da bi je video srećnu. Kupio joj je prelepog roze papagaja. Jana ga voli i priča o njemu, ali opet majku ne zaboravlja - kaže Krsmanovićeva.

VLADIMIR I ZORAN MARJANOVIĆ U POLICIJI: Svekar i muž svirepo ubijene Jelene tvrde da nisu ponovo saslušavani?!

POLICIJA IMA DOKAZE O JELENINOM UBICI: Monstrum je blizak Zoranu Marjanoviću i njegovoj majci!

OTKRIVENA BIZARNA TAJNA MARJANOVIĆA: Svekrva surovo ubijene Jelene " lečila" bioenergijom, pa dobila kuću na poklon?!

MARJANOVIĆI BEZ PREBIJENE PARE! Porodica ubijene pevačice u krizi jer njena svekrva zbog policije ne može da radi!

ZORIČIN ROKOVNIK OTKRIVA JELENINOG UBICU: Svekrva svirepo ubijene pevačice vodila dnevnik, policija istražuje klijente!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
nada

pre 7 godina

Moze on kupiti detetu boga i skinuti joj zvezde sa neba ali ????? S obzirom da je svaki njegov korak budno pracen pazi da ne napravi gresku. Kakav je on ili oni to samo oni medju sobom znaju i nece iznositi u javnost dali zbog straha ili ? jecina mama se boji i zato prica sve najlepse a i da bi bila sa malom Janom trpi ko zna sta !!!!!!!!!!! Sve je ipak pod krovom Marjanovica.

Ima nas raznih

pre 7 godina

"Blago vama kad sve znate" ; kao da zivite sa njima.

LJILJANA

pre 7 godina

Jelenina mama se NE BOJI NIKOGA I NICEGA, ne boji se ni smrti. Sta vas navodi na razmisljanje da bi ona cutala, krila, stitila ubicu cerke ubijene na tako surov nacin.Jelena joj je bila sve u zivotu i ono sto jos od cerke ima su unucica Jana i uspomene.Zar mislite da bi ona stvarno dozvolila da posle Jelenine smrti Jana i jedan dan provede u kuci Marjanovica kada bi sumnjala ili imala neka saznanja da su oni upleteni u zlocin? Ono sto Jeleninu majku razdire je cinjenica da njene Jelene nema a da je ubica jos uvek na slobodi............... i svaka Janina suza.

MIX

pre 7 godina

Kad je jedna Hr glumica poginula u saobračajnoj nesreći koju je skrivio sin iz prvog braka njenog muža,nitko nije odgovarao,sestra i majka glumice su tražile pravdu a dobile su zabranu prilaska jedinom što je ostalo iza pokojnice djevojčici kojoj je bilo svega dva mjeseca i jedva preživjela jer je u tom trenutku bila u majčinom naručju.Nakon nekoliko godina sestra je odustala od prepirke zbog majke koja je patila što ne može viđati dijete,dozvolio je samo baki da viđa dijete ali u stanu koji je spomen soba njene majke,dakle da su nastavile baka je mogla i umrijeti a da nikada ne zagrli unuku.

mm

pre 7 godina

Saucestvujem u bolu majke.... a to sto jos nema uhapsenog ubice je pokazatelj sposobnosti drzave. A za medije, sta reci.... ostavite te ljude na miru, kad uhapse ubicu objavite,,,, a dotle pisite o mnostvu drugih tema koje interesuju citaoce... npr.. kako stvarno zive gradjani, koliko moze da se zivi sa prosecnom platom, kada ce nam biti bolje, o lopovlucima nasih zvanicnika itd......

tea

pre 7 godina

Mozda je jadnoj zeni sudjeno da tek na drugom svetu sazna istinu. Na ovom je valjda ne bi mogla podneti. Vrlo tezak zivot ima....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija