• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srna/Informer.rs

05.10.2016

13:49

INCIDENT NA KOSOVU! Trojica Albanaca pretukla Srbina u Osojanskoj kotlini!

Vesti

INCIDENT NA KOSOVU! Trojica Albanaca pretukla Srbina u Osojanskoj kotlini!

Podeli vest

Velimira Vukovića jutros su pretukla trojica Albanaca u selu Tučep, opština Istok, u Osojanskoj kotlini, rekao je Srni predsednik Privremenog veća opštine Istok Slaviša Đurić

On je naveo da je Vuković čuo zvuk motorne testere u vlastitoj šumi, udaljenoj od kuće 200 metara, te da je zatekao trojicu Albanaca kako seku drva kada je došao na lice mesta.

- Umesto da napuste šumu, oni su nasrnuli na Vukovića i naneli mu teže telesne povrede glave i grudnog koša. Vuković se nalazi u ambulanti u Osojanu, gde mu se ukazuje lekarska pomoć i, kako su mi lekari rekli, izvesno je da će biti prebačen na lečenje u bolnicu u severnoj Kosovskoj Mitrovici - dodao je Đurić.

On je naveo da je slučaj prijavljen kosovskoj policiji i da se očekuje izlazak policije na lice mesta.

Đurić je istakao da je ovo četvrti ili peti napad Albanaca na preostale Srbe u rubnim zaseocima u Osojanskoj kotlini u poslednja dva meseca, kao i da ni u jednom slučaju počinioci nisu pronađeni.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Laza Lazarević

pre 7 godina

sve će to jednog dana biti naplaćeno ... a kamata raste li raste ....

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija