• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

06.10.2016

21:03

POSLEDNJE REČI MAJKE UBIJENE PEVAČICE: Zoran nije ubio Jelenu, ali MARJANOVIĆI ZNAJU KO JESTE!

Vesti

POSLEDNJE REČI MAJKE UBIJENE PEVAČICE: Zoran nije ubio Jelenu, ali MARJANOVIĆI ZNAJU KO JESTE!

Podeli vest

Zorica Krsmanović, majka ubijene pevačice Jelene Marjanović, nikada nije krivila zeta Zorana za ćerkinu smrt, ali je sve do smrti sumnjala da njegova porodica zna ko je ubica... Molila je novinare da to ne objavljuju, jer se plašila da će joj Marjanovići zabraniti da viđa unuku Janu

Zorica Krsmanović, majka ubijene "Zvezde Granda" Jelene Marjanović, nikada nije krivila zeta Zorana za ćerkinu smrt, ali je do poslednjeg dana svog života sumnjala da njegova porodica zna ko je ubica!

Nije im išla u kuću

Jelenina majka Zorica sa Marjanovićima nikada nije bila u dobrim porodičnim odnosima, a u njihovu kuću retko kad je odlazila, osim na slavu.
- U kuću im je ušla dva, tri puta. Kada bi otišla tamo, uvek bi sedela kod Zorana u studiju. Ipak, i pre i posle Jelenine smrti trudila se da se ne svađa sa njima, da bude uzdržana i korektna - kaže nam rođaka Zorice Krsmanović.

PROKLETSVO PORODICE MARJANOVIĆ-KRSMANOVIĆ! Jelenin svekar Vladimir doživeo SRČANI UDAR!

Ona se pred smrt poverila novinarima da je uverena da Marjanovići znaju istinu o Jeleninom ubistvu, međutim, molila je da se to ne objavljuje da joj ne bi zabranili da viđa unuku Janu.

Zorica se zbog svojih sumnji čak posvađala s Jeleninim svekrom Vladimirom, koji u utorak posle njene smrti nije došao ni da izjavi saučešće.

Sumnje i slutnje

Otkako je Jelena ubijena, Zorica nikada, ni najmanje nije posumnjala u svog zeta Zorana, ali kada bi se pomenula njegova porodica, potpuno je menjala ton.

- Zoran je iskreno voleo moju Jelenu, u to nemam nikakve sumnje. Vidim da pati posle njenog ubistva. Osim toga, dobar je prema meni i prema Jani. Ma ni pomislila nisam da on ima nešto s tim... Što se tiče priča da je njegova porodica umešana, da zna nešto o ubistvu, stvarno ne znam šta da mislim. Volela bih da verujem da to nije tačno, međutim, deco, ne znam šta da vam kažem... Nisam baš sigurna da u tome nema istine... - govorila je Zorica novinarima, a onda bi ih ljubazno zamolila da to ne objavljuju jer se plaši da će joj Marjanovići zabraniti da viđa unuku Janu.

Novak Đurović

Međutim, da se iza tih priča krije Zoričina jasna sumnja da su Marjanovići na neki način povezani sa Jeleninim ubistvom potvrdila nam je i njena bliska rođaka.

(FOTO/VIDEO) SAHRANJENA ZORICA KRSMANOVIĆ! Marjanovići kasnili na opelo, Zoranov otac nije ni došao!

- Zorica je uvek jasno razdvajala zeta Zorana od njegove porodice. Njega je volela kao sina i veoma ga poštovala, što se za ostale Marjanoviće ne može reći. Ipak, kada je Jelena ubijena, najpre nije želela da veruje da Marjanovići imaju išta sa tim zločinom. Bilo joj je čudno što ih vode na poligraf, što ih policija prati, pretresa im kuću... Međutim, vremenom, počela je da slaže kockice i bilo joj je jasno da oni nešto znaju, da su na neki način umešani u zločin. Jednom je i glasno izrazila sumnju, izlanula se, to je nekako došlo i do medija, a svekar Vladimir je istog dana došao kod nje u kuću, izvređao je i zapretio da neće nikada više videti Janu ako samo još jednom poveže njih sa Jeleninin ubistvom. Rekao je doslovce: "Jeste li vi normalne? Zašto pričate za novine? Vi ste obične seljančure, a ni vaše dete nije bilo bolje! Da znate da Jelena nije bila ni cvećka ni svetica...". Bilo je to tačno 40 dana od Jeleninog ubistva. Od tada ona nije smela ni da pisne... Jana joj je bila jedina uteha posle Jelenine smrti i nije htela da rizikuje da ostane i bez nje. Ćutala je, povukla se u sebe i tajnu odnela sa sobom u grob - kaže nam ova rođaka Jelenine majke.

Nije im verovala

Na pitanje na koga je Zorica tačno sumnjala od Marjanovića, njena rođaka kaže:

NA NJIH JE BAČENA STRAŠNA KLETVA?! Za samo šest meseci preminuli Jelena, njena baka i mama!

- Sama činjenica da posle Jeleninog ubistva gotovo da i nije pričala sa Jeleninim svekrom Vladimirom mnogo vam govori. Da li je sumnjala konkretno u njega ili je samo slutila da on nešto zna o ubistvu, verovatno ni sama nije bila načisto. Ali verovala je da tu nešto postoji. Iako je zbog Jane morala da bude fina prema Marjanovićima, Zorica sve do smrti nije poverovala da su oni "čisti" po pitanju zločina. O tome vam jasno govori i činjenica da, posle Zoričine smrti, Vladimir nije došao u njenu kuću da izjavi saučešće - kaže naša sagovornica.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
IQ 89

pre 7 godina

Stavljati u usta zeni na umiranju recenicu ..."Marjanovići, sve vam opraštam, samo recite ko je ubica"...Zasto smo takvi ?! Ko u to veruje ?! Zar se nema postovanja prema osobi koja umire u bolu i tuzi ?! Ili se na taj nacin neko veliki stiti ?!

meda

pre 7 godina

Ne znam ko ti dade ovolike pluseve na komentar. Valjda ljudi nisu komentar ni razumeli. Mozda svi oni otprilike i imaju IQ 89?

lili

pre 7 godina

Jadna zena sta je sve morala i fizicki i psihicki da izdrzi u poslednjim mesecima mucnog zivota! Sve je trpela i cutala samo da bi mogla da vidja unucicu, jedino sto je jos drzalo u zivotu posle Jecinog ubistva. Pocivaj u miru, napacena duso! Nadam se da ce prokleti zlotvori biti kaznjeni i od boga i od naroda i da ce pozeleti da se nikad nisu ni rodili. Svakog dana ih proklinjem...

ella

pre 7 godina

Procitah prvi deo tvog komentara i dadoh ti plus, ali za drugi deo i proklinjanje -

istina

pre 7 godina

DUBOKO VERUJEM DA JE OVO CUDOVISTE OD ZENE HILJADU POSTO UBILO JELENU KAO I NJENU MAJKU., JEDNOSTAVNO VESTICA SE BAVI TIME CEO ZIVOT ISTO KO STO COVEK IDE NA POSAO SVAKOG DANA., ONA JE BAKSUZ I DRUGO NE UME. TREBA IH ZATVORITI STO PRE.

nati

pre 7 godina

Svekar i brat su najsumljiviji,zato je matori poglavica doziveo infarkt,savest mu proradila.\n

Izbori 2024

Vesti

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije
Društvo

Epidemija malih boginja bukti u Beogradu! Veliki broj obolele dece širom Srbije

Nа tеritоriјi grаdа Bеоgrаdа, u окviru еpidеmiје priјаvljеnе 22.2.2024. gоdinе, rеgistrоvаnо је 57 slučајеvа mоrbilа, оd којih је 47 pоtvrđеnо u Rеfеrеntnој lаbоrаtоriјi Institutа zа virusоlоgiјu, vакcinе i sеrumе „Tоrlак”, а 10 оbоlеlih оsоbа su коntакti lаbоrаtоriјsкi pоtvrđеnih slučајеvа.

07.05.2024

22:58

TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)
Live TV

Nagoveštaji kapitulacije na ukrajinskom frontu? Zapad čeka prelnomni trenutak da sedne za pregovarački sto! (VIDEO)

Vladimir Putin biće na čelu Rusije do 2030. godine. Ruska vojska počela vežbe za upotrebu nestrateškog nuklearnog oružja. Kineski predsednik Si Điping u poseti Beogradu. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su pukovnik Duško Šljivančanin i dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije. Uživo u program uključio se i analitičar Andreja Lović koji je komentarisao današnju posetu Si Đipinga Beogradu.

07.05.2024

19:55

JOŠ TV VESTI

Sport

"Milioneri" idu u finale Lige šampiona! Borusija preživela prečke i stative PSŽ-a i boriće se za evropsku krunu! (FOTO/VIDEO)
Fudbal

"Milioneri" idu u finale Lige šampiona! Borusija preživela prečke i stative PSŽ-a i boriće se za evropsku krunu! (FOTO/VIDEO)

Nemački velikan Borusija iz Dortmunda prvi je finalista Lige šampiona! Popularni "milioneri" večeras su savladali kao gosti Pariz Sen Žermen sa 1:0 (0:0) na "Parku Prinčeva" i sa ukupnih 2:0 plasirali su se u finale najjačeg klupskog takmičenja na Starom kontinentu, gde će im rival na londonskom "Vembliju" biti ili madridski Real ili minhenski Bajern!

07.05.2024

22:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija