• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Kurir

06.10.2016

22:25

JELENA LIKVIDIRANA ZBOG PROKLETSTVA: Svekrva Zorica ubeđivala sina Zorana da otera pevačicu, jer im ona donosi nesreću?!

Vesti

JELENA LIKVIDIRANA ZBOG PROKLETSTVA: Svekrva Zorica ubeđivala sina Zorana da otera pevačicu, jer im ona donosi nesreću?!

Podeli vest

Zorica Marjanović, svekrva ubijene Jelene Krsmanović Marjanović iz Borče, koja se bavi nadrilekarstvom i vradžbinama, naredila je sinu Zoranu da okonča vezu s pokojnom Jelenom jer im njena porodica donosi nesreću

Zorica smatra da su Krsmanovići ukleti, od Jeleninog ubistva izbegavala je svaki kontakt s njenom porodicom. Ona nije išla na sahranu ubijenoj snaji, na pomene i otkrivanje spomenika, njenoj majci Zorici i porodici nije izjavila saučešće, niti je to uradila pre dva dana, kada je umrla njena prija i Jelenina majka Zorica.

Loša energija

Kako saznajemo, Zorica odbija da ide u tu kuću jer smatra da je tamo loša energija, koja nepovoljno utiče na njene natprirodne moći. Poznanici Marjanovića kažu da je Zorica inače veoma čudna osoba, a da je od Jelenine smrti postala još čudnija.

- Ona navodno nije htela da ide u kuću Krsmanovića jer je smatrala da je ta kuća na neki način ukleta i da bi joj odlazak tamo naškodio. Nekoliko smrtnih slučajeva u porodici Krsmanović za kratko vreme još više su uticali na to da Zorica ne odlazi u tu kuću.

POLICIJA IMA DOKAZE O JELENINOM UBICI: Monstrum je blizak Zoranu Marjanoviću i njegovoj majci!

Najpre je pre nekoliko godina umro Jelenin otac, zatim je Jelena zverski ubijena, pa je dva meseca nakon njenog ubistva umrla njena baka, da bi u utorak preminula i Zorica – objašnjava poznanik i dodaje da ona odbija svaki kontakt s njima. Išla je toliko daleko da je izbegavala i telefonske razgovore s prijom Zoricom.

Naš sagovornik navodi da je niz tragičnih događaja dodatno podgrejao odbojnost prema Krsmanovićima.

- Zorica veruje da se nad Krsmanoviće nadvila neka zla kob, a kako je i ona na neki način vezana za tu porodicu, beži od njih kao đavo od krsta. Ima paranoični strah od crne magije i od uticaja sekti i ne želi da svoju bioenergiju izlaže tim zlim i mračnim uticajima – kaže poznanik.

OTKRIVENA BIZARNA TAJNA MARJANOVIĆA: Svekrva surovo ubijene Jelene " lečila" bioenergijom, pa dobila kuću na poklon?!

Podsetimo, Zoričin suprug Vladimir ranije je objasnio da se njegova žena bavi bioenergijom i nadrilekarstvom i da bi joj odlazak na groblje ili u kuću u kojoj je neko preminuo uništio te moći.

- Ona ne ide na groblje, ne slika se i ne pojavljuje se u javnosti zbog crne magije i sekti, koji bi mogli loše da utiču na nju. Trebalo bi da pazite šta pišete o njoj, ona je mnogo jaka na ovom svetu – rekao je ranije Vladimir.

Informer

Nije volela Jecu

Zorica nije bila u najsjajnijim odnosima s Jelenom.

- Nikada nije mogla da pređe preko toga što se Zoran razveo od prve žene zbog Jelene. Posle svadbe netrpeljivost između svekrve i snaje je bila sve veća. Svekrva je Zoranu govorila da ga Jeca prevodi žednog preko vode. Na sve načine je pokušavala da ih razdvoji, pravdajući se da je to za njegovo dobro - ispričao je ranije naš izvor.

ZORIČIN ROKOVNIK OTKRIVA JELENINOG UBICU: Svekrva svirepo ubijene pevačice vodila dnevnik, policija istražuje klijente!

Inače, Zorica se predstavlja kao osoba koja ima „isceliteljske moći“, koje je dobila posle buđenja iz kome u kojoj je provela više od 40 dana.

U njenu kuću dolazili su mnogi, među njima i estradne ličnosti i političari, kako bi ih ona lečila svojom energijom. Zbog nadrilekarstva protiv nje je pokrenuta istraga. Dva puta je odbila poligraf jer navodno šteti njenim moćima.

Crna Zorica

– Strah od sahrane i groblja
– Nije bila na mestu ubistva snaje Jelene
– Nije bila na sahrani snaje
– Nije bila na otkrivanju spomen-ploče snaji
– Nije bila na četrdesetodnevnom i šestomesečnom pomenu snaji
– Nije izjavila saučešće povodom smrti Jelenine babe
– Nije se javljala ni telefonom priji Zorici
– Nije bila u kući Krsmanovića da izjavi saučešće povodom smrti prije
– Ne daje izjave medijima
– Nikoga ne pušta u kuću

Informer

Sestra preminule Zorice Krsmanović – Nadam se da je sada s Jelenom

Sestra Ljubica objašnjava da su Zoricu svi voleli.

- Imali su težak život, ali se ona nikad nije žalila. Mučili su se da pošteno podignu kuću. Evo šta smo dočekali, da se kuća ugasi… Ne znam čime su oni to zaslužili kad nijedno od njih troje, ni Dušan, ni Zorica, a ni Jeca nikad nikom ništa nažao nisu uradili - kaže Ljubica.

- Dan pre nego što je preminula, zamolila me je da joj čuvam Janu. Bila je dosta zamišljena. Najveća joj je želja bila da sazna ko je ubio Jecu. Sada se samo nadam da su njih dve zajedno i da je dobila odgovor na svoje pitanje - kaže jecajući Ljubica.

(FOTO/VIDEO) SAHRANJENA ZORICA KRSMANOVIĆ! Marjanovići kasnili na opelo, Zoranov otac nije ni došao!

ZORAN MARJANOVIĆ "PEVAO" U POLICIJI, ALI TO KRIJE: Jelenina najbolja drugarica skriveni adut istrage ubistva?!

ZORAN JE BIO BOLESNO LJUBOMORAN NA JELENU: Svedoci tvrde da je ubijenoj supruzi pretio i pratio je u stopu!

LEKARI SA VMA NEMOĆNI, MAJKA UBIJENE PEVAČICE VRAĆENA KUĆI: Rođaci u očaju ne znaju kako da joj olakšaju muke!

NA NJIH JE BAČENA STRAŠNA KLETVA?! Za samo šest meseci preminuli Jelena, njena baka i mama!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
IQ 89

pre 7 godina

Nisu ovo teorije zavere, ovo su scenarija medija.Verovatno, necije instrukcije.

Drug Tito

pre 7 godina

Probudi se zemljo Srbijo! Obrazuj decu, seti se kako si blistala i fino živela dok nije bilo ovih vračara i popova!

posmatrac sa severa

pre 7 godina

Koja crna bionergija i magija, ova zena je zivi zombi, pa ona je crnja od svig crnih magija.

SlobodaNarodu

pre 7 godina

Crna zena novinari je u crno zavili, kada ce vec jednom neko da iznese dokaz sta je ta crna zena kome lose uradila? Pustite vise te carsijske price, jel ima neko nekakav dokaz protiv nje, neka se izjasni, a ne da olajavamo nekoga o kome znamo samo ono sto nam novinari serviraju. Mi citamo a tiraz ide.

Andja

pre 7 godina

A o kojim teorijama su to novinari pisali .. koliko vidim naveli su u listngu sve ono sto je tacno ..Ta zena nije bila na sahrani svoje snaje . Nije bila na spomen ploci , nije bila ne groblju ni posle 40 dana . Nije bila ni kad je podignut spomenik .. sta tu nije tacno ?

juka

pre 7 godina

NALAGODAVAC I REŽISER OVOG MUČKOG ZLOČINA.... JE DOTIČNA GOSPOĐA....OSTALI TEHNICKI IZVRSIOCI...AKO DRZAVA BUDE RADILA POSTENO...

starica

pre 7 godina

Ova prokleta zenturina je djavo u ljudskom obliku. Nema ona nikakve natprirodne moci ali je uspela da svojim lazima ubedi bolesne jadnike da moze polaganjem ruke i bajanjem da izleci. Naravno ponegde je placebo efekt, vreme i lecenje skolskom medicinom doprinelo izlecenju. Davljenik se i za slamcicu hvata. Da bi narod imao strahopostovanje i vise verovao njenim mahinacijama, koristila je ikone i ubirala plodove (novac), koji su joj na njima ovi pacenici ostavljali. Pa sto ne izleci svog coveka kad je toliko silna i mocna??? Prokleta vesticara a sa njom i njeni saradnici!!! Dolazi djavo po svoje polako ali sigurno....

starica

pre 7 godina

Ako je neko proklet onda su to Marjanovici a ne Krsmanovici. Krsmanovici su imali intaktnu i postenu, cenjenu porodicu nasuprot nastranim Marjanovicima...

Branka

pre 7 godina

Pokoj dusi Zorici i Jelenoj Krsmanovic,Pocivajte u miru Bozjem. Jednu stvar nikako ne razumjem,jako volim djecu i sama sam majka,mediji stalno pisu o tome kako njihov izvor iz policije tvrdi da je ubica neko od Marjanovica,ako se na bilo koga sumnja od Marjanovica zar samim tim nije malena Jana u opasnosti,jer ona je bila na mjestu zlocina u vrijeme kad je njena mama ubijena.Vidjela je sigurno nesto,sad je malena i nezna to reci i objasniti,ali vremenom kako bude odrastala sjecanja i slike iz proslosti,posebno one traumaticne vratit ce se u njeno sjecanje.Dali ce tada Janino sjecanje zasmetati ubici,dali ce ubica htjet svjedoka da skloni...??? nesmijem ni da razmisljam o tome. Kakva je to drzava i policija da dozvoli da djete odrasta u takvoj nakaradnoj familiji. Mislim da malenu Janu treba oduzeti tim monstrumima,bar dok se ne otkrije ubica,naravno dozvolila bih Zoranu da je vidja dok traje istraga,onog momenta kad se otkrije ubica i ako to nije Zoran i ako nije znao ko je ubica onda mu vratit djete,ako je on ubica i ako je znao ko je Janu dat na usvajanje nekim normalnim ljudima koji zele djete,a nemogu ga imat.

KOMŠINICA

pre 7 godina

Ova žena je kolovodja svega. Pod hitno DNK da joj se uzme. Kakva energija, kakve gluposti. Umešana je u kriminal do guše....Maltretirala je Jelenu do zadnjeg dana.....a i kuma Veri.. sve su nečiste do zla

BiljanaBiljana1

pre 7 godina

Samoziva KUC.A. Mesati se u tudju ljubav je najvece prokletstvo i o cemu ova nepismena lazljivica govori.U kojoj bolnici je doticna lezala 40 dana u komi? Kada? Gde? Izmisljotina koja ne prolazi kod ljudi koji imaju dostup ovim podatcima.Kakva je to majka koja se mesa u porodicni zivot svoga sina? NIKAKVA! Hapsite ovo cudoviste jednom. Kakva bioenergija i nadrilekarstvo kad je zena Bogohulnica i nepismena prevaantkinja. Nije volela Jelenu? Nije volela ni prvu snaju . Pa taj zlotvor ne voli nikoga osim sebe.

Gledaj ovako

pre 7 godina

.....svi znaju sve, a od "ubice" ni traga ni - glasa!?

Saša

pre 7 godina

Nista, mi ne govori ovaj objavljeni tekst konkretno kao posmatraca... NEDOSTAJE mi deo... POLIGRAF kada ce se Gospodja zorica udostojiti i orjentisati u prostoru i vremenu koje vec prelazi u BEZOBRAZLUK prema radnicima MUP - a jedne uredjene zemlje... Te, da ista SEDNE na stolicu... POLIGRAFA... A, magiju ostavljamo CITAOCIMA i postovaocima PISANOG dela:  Gospodina Aleksandra Sase  Ignjatovica \"Najvece tajne i misterije srbije\"... Drugi deo... Dosta je GLUPIRANJA po medijima i kuloarima... Konkretno G. Zorice... Dosta je Z*********E, Srba i ostalih naroda i narodnosti u ovoj zemlji... Srbiji... G. Zorice, niko vas ne mrzi PROGOVORITE vise o vasim saznanjima... O, tragicnom dogadjaju mlade umetnice... Pusti, medije i novine... To, im je posao da PITAJU i PISU... Druga tema za razgovor!... Mene, licno interesuje SAOPSTENJE ovlastenog lica iz MUP - a za medije... Kada, Gde, ZASTO?... Itd, itd... Je, pocinio ovaj nemili dogadjaj mladoj zeni... Jeleni!... \n

izvor

pre 7 godina

Pitaj saucesnicu Radu Matic zasto je zvala pevacicu

smiljana

pre 7 godina

Ovo ni u cirkusu nema? Sramota! Pa koja je to masta? Narode ne osudjujte, odakle vi znate ko je ubica!? Sanjali ste ili ?

hana

pre 7 godina

Sve na stranu, ali da se svekrva nije pojavila ni na jednom JEDINOM dogadjaju, kaze mnogo..ajd groblje i da poveruje covek da se plasi ( iako se pitam koga i od cega moze da leci neko ko ne sme na groblje) ali mesto ubistva, poseta Jecinoj majci- nigde je ne bi.. I sad Vladimir nije bio da izrazi saucesce i ni na sahrani. Problemi sa srcem su samo izgovor u koji niko ne veruje. Uglavnom hocu da kazem da ta njihova idila od porodicnog zivota nije ni blizu toga. A zasto bi neko ulepsavao cinjenice...

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17