• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/blic

23.11.2016

23:55

EKSPLOZIJA U NOVOM SADU: Jedna osoba povređena u havariji plinske boce!

Vesti

EKSPLOZIJA U NOVOM SADU: Jedna osoba povređena u havariji plinske boce!

Podeli vest

U novosadskom naselju Čardak večeras oko 21.30 povređena je jedna osoba u požaru koju je izazvala plinska boca. Plinska boca je prilikom eksplozije raznela gotovo pola kuće u ulici Sonje Marinković, a njen vlasnik zadobio je opekotine pokušavajući da ugasi vatru

Na mesto nesreće izašlo je troje vatrogasnih kola, policija i hitna pomoć koja je odmah zbrinula povređenog. On je za svaki slučaj prevežen u Urgentni centar, oseća se dobro i zadobio je manje opekotine koje su mu sanirane.

Uzrok eksplozije biće poznat tek nakon uviđaja koji je u toku, a prema prvim informacijama nju je izazvao neispravan ventil na plinskoj boci.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dr Milanče Mitovski

pre 7 godina

Koja je po redu boca koja je eksplodirala, večeras u novosadskom naselju Čardak, ove godine u Srbiji? Nama se dešava meso iz 1982. godine, korišćenje, a zabranjene, GMO hrane, pesticidi, aflatoksini i što ne još? Ako u pomenutim slučajevima manjka stručnost, laboratorije, biznis kao (naj)“viša» sila, što se tiče sudova pod pritiskom i boca za gas, stručnost ne manjka, ukoliko se uopšte pita, a za edukaciju korisnika i korektne kontrole boca, sudova pod pritiskom i kotlova svih vidova treba neko da povede brigu. Ranije to je bila Inspekcija parnih kotlova i sudova pod pritiskom, a sada izgleda niko nije nadležan. Pitam se šta bi trebalo da se desi pa da se tehnički trgnemo, da se kontrolišu boce i da ne budu potencijalne mine?

branko

pre 7 godina

Odgovorno tvrdim da boce sa TNGom niko od inspekcija ne kontroliše ! Ovo nije prvi put, a neće ni zadnji da se pojavljuju boce ne ispravne na tržištu.Pogotovu boce od 5 kg.Lično sam imao takav problem sa neispravnim bocama.To tvrdim i spreman sam da to dokažem i na sudu.Razlog znam i neka to ostane ako me neko bude hteo da konstatuje.U ovoj propaloj državi niko o tome ne brine. Veliki pozdrav Branko

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17