• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. K.

29.12.2016

08:56

TANKI DOKAZI u slučaju "filmskog" ubistva u Niškoj Banji: FATALNA SOBARICA USKORO SLOBODNA?!

Vesti

TANKI DOKAZI u slučaju "filmskog" ubistva u Niškoj Banji: FATALNA SOBARICA USKORO SLOBODNA?!

Podeli vest

Tužilaštvo će teško dokazati da je Milica Dimitrijević (27) ubila vlasnika motela DND Dejana Dejančića i ranila Dejana Jovanovića. Tereti je samo DNK na oružju, što nije dovoljno za presudu

 

Nađene pare posle zločina
U vili je tokom uviđaja pronađeno par hiljada evra. Ili je u pitanju neuspela pljačka, ili je deo plena namerno ostavljen

Milica Dimitrijević (27), bivša sobarica motela DND u Niškoj Banji, osumnjičena da je 5. novembra ubila poslodavca Dejana Dejančića (51) i ranila recepcionera Dejana Jovanovića (42), uskoro bi mogla da se nađe na slobodi jer su "tanki" dokazi protiv nje!

Fatalnu sobaricu tereti samo trag DNK na oružju i barutne čestice na garderobi, ali to nije dovoljno za presudu "van svake sumnje".

Pritom, kako naš izvor iz istrage kaže, njena odbrana je "čvrsta kao stena"!

- Ona je prilikom svakog ispitivanja do detalja ispričala identičnu priču o događajima kobnog jutra u motelu, što je teško izvodljivo kad je u pitanju laž. Na svako od pitanja na poligrafu koje se ticalo njene direktne ili indirektne uloge u ubistvu Dejančića odgovorila je negativno, a nije bilo fiziološke reakcije koja bi ukazala da laže. Moguće je da je prevarila poligraf, ali je malo verovatno s obzirom na to da ona baš i ne izgleda kao osoba koja je sposobna za to - kaže naš sagovornik iz istrage.

Ključni svedok u komi

Informer

Jedini ko bi mogao da baci neko novo svetlo na ovaj slučaj je možda recepcioner Dejan Jovanović, za koga se u početku verovalo da je ubio poslodavca, a onda pucao sebi u glavu. On je i dalje u teškom stanju u bolnici i u komi. Ako nekim čudom dođe sebi, mogao bi da razjasni događaje od 5. novembra u motelu DND u Niškoj Banji.

Dosadašnja istraga nije dala ni nove odgovore oko motiva ubistva, iako se istražuje mogućnost da se radi o pokušaju pljačke.

- S obzirom na to da je u vili tokom uviđaja pronađeno nekoliko hiljada evra, ili je u pitanju neuspela pljačka, ili je deo plena odnet, a ostatak ostavljen da bi se zavarala istraga, što je manje verovatno. Znalo se da Dejančić ima velike pare, čak se pominjalo da je iz Švedske doneo nekih 100.000 evra, ali koliko je nama poznato, on je dosta tog novca prethodno potrošio na sinovljevu svadbu - navodi naš izvor.

Takođe, i dalje je enigma i postojanje Miličinog saučesnika. Više javno tužilaštvo saopštilo je da se protiv nje vodi istraga zbog ubistva i pokušaja ubistva u saizvršilaštvu, što navodi na eksplicitan zaključak da joj je neko pomagao u zločinu. Međutim, sobarica uporno tvrdi da je kobnog jutra bila sama sa Dejančićem i Jovanovićem u motelu, a za sada nema dokaza koji bi pobili njen iskaz. Ona je ispričala da je Jovanović potegao pištolj na gazdu jer ga je psihički maltretirao i da je ona bila svedok zločina. Kazala je i da Jovanović umalo i nju nije ubio, ali je uspela da se spase i pozove policiju.

Ipak, ono što baca sumnju na Milicu je spornih 40 minuta, koliko je prošlo od ubistva do njenog poziva policiji, za šta nije dala adekvatno objašnjenje.

Sve u svemu, dalji ishod istrage Milica čeka u niškom Kazneno-popravnom zavodu, gde je prebačena nakon što joj je sudija za prethodni postupak Višeg suda u Nišu odredio pritvor do 30 dana. Tužilaštvo ubrzano radi na izgradnji slučaja, ali još nema precizne verzije događaja, koji bi mogao biti inspiracija za holivudski film. 

Provocira na Fejsbuku

Informer

Zanimljivo je da je posle deset dana od zločina u vili, koji se dogodio 5. novembra, Milica na svom Fejsbuk profilu objavila citat Onorea de Balzaka:
- Kada nas vole, žene nam opraštaju sve, čak i naše zločine. A kada ne ljube, ne opraštaju nam ništa. Čak i naše vrline.
A nedavno je podelila i status sledeće sadržine:
- Neka te ne zavarava moja miroljubivost i strpljenje. Mogu se ja pretvoriti i u zver, Ožiljak za ožiljak, takva su pravila.

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Konj

pre 7 godina

Ja bih je zaposlio da mi cisi sobe pa nek ide zivot!

ne verujem sta citam

pre 7 godina

o cemu vi pricate, pa mnoge ljude su osudili samo na osnovu jednog svedocenja, a znamo da koza laze mnogo vise nego rog. ovde imate dnk na oruziju, samim tim cela njena verzija price je automatski lazna, zasto bi lagala osim ako se ne pravda? jasno da je doticna to uradila, imate oruzije ubistva, njene bioloske tragove na tom oruziju, sta je vama potrebno da bi osudili? nekad kad citam ove vesti pitam se ili vi novinari ne prenosite vesti kako treba i u celosti, ili nam je tuzilastvo debilno. pa nije valjda potreban video snimak da bi nekog mogao osuditi? onda mozete 99.99% robijasa odma da pustite jer za nikog od njih nema snimak niti jaci dokazi nego sto je dnk na oruziju.

123 aj sad

pre 7 godina

i u slucaju beko je bila dnk na metku, samo sto ovde nije tajkun pa su drugi arsini

facy

pre 7 godina

mogla bi da mi cisti pistol posto izgleda ume sa njim....samo moj je drugaciji,valjda bi znala.....

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17