• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. G.

11.01.2017

08:51

METAK JOJ PROŠAO PRAVO KROZ SRCE! Detalji porodične drame u Pazaru: Drugu pokazivao pušku, PA SLUČAJNO UBIO ŽENU!

Vesti

METAK JOJ PROŠAO PRAVO KROZ SRCE! Detalji porodične drame u Pazaru: Drugu pokazivao pušku, PA SLUČAJNO UBIO ŽENU!

Podeli vest

Vladimir Pantović (47) hvalio se prijatelju svojom lovačkom puškom, kad je slučajno ispalio hitac i pogodio pravo u srce suprugu Danijelu (38), koja im je kuvala kafu

Hteo da se ubije
Kad mu je lekar rekao da je Danijela umrla, Vladimir je udarao glavom o zid, pričao je da će se ubiti

Vladimir Pantović (47) iz Novog Pazara preksinoć je slučajno ubio suprugu Danijelu (38) u porodičnoj kući dok je prijatelju pokazivao novu lovačku pušku!

Nesrećnu ženu ispaljeni hitac slučajno je pogodio pravo u srce u trenutku dok je mužu i njegovom drugu kuvala kafu! Šokirani Vladimir je odmah bacio pušku, odvezao Danijelu u bolnicu, ali nesrećnoj ženi nije bilo spasa.

Kako smo saznali od izvora iz istrage, Danijela i Vladimir imaju troje dece. Živeli su u skladnom braku, imali su porodični biznis i dobro su se slagali.

U ponedeljak uveče pokvario im se bojler, pa je Vladimir pozvao svog druga, koji je električar, i zamolio ga da dođe i da mu reši problem.

Drug je ubrzo stigao do Pantovića i popravio im bojler, a zatim su on i Vladimir seli u dnevni boravak kako bi popili kafu.

- Danijela je bila pored šporeta i kuvala je kafu dok je njen muž svom drugaru pokazivao nov nišan i malokalibarsku pušku, koju je legalno posedovao jer je bio strastveni lovac. U jednom trenutku puška je opalila, a Danijela je vrisnula i pala - priča naš izvor iz istrage.

Saslušan i majstor

Majstor koji je jedini očevidac ove tragedije potvrdio je u policiji da je Vladimir Pantović nenamerno upucao svoju suprugu. Kazao je da je reč o nesrećnom slučaju i da Vladimir nije znao da je metak bio u cevi dok mu je pokazivao pušku. Električar je ispričao i da je Vladimir odmah nakon nesreće na rukama izneo suprugu iz kuće, uneo je u automobil i prebacio do bolnice.

Kad je video da mu je supruga povređena, Vladimir ju je odmah autom prebacio do bolnice. Sve vreme je plakao i molio lekare da spasu Danijelin život.

- Tad je u bolnicu stigla policija. Vladimir je bio van sebe, plakao je... Kad mu je lekar saopštio da je Danijela preminula, on je iz očaja počeo da udara glavom o zid, pričao je da će se ubiti - kaže naš sagovornik.

Iako je reč o malokalibarskom zrnu, povrede su bile fatalne jer je Danijelu metak pogodio pravo u srce.

- Zrno je ušlo kroz rebra sa leve strane i raznelo joj srce. Pokušali smo sve što je bilo moguće, ali nismo uspeli. Ona je u besvesnom stanju dopremljena do bolnice - rečeno nam je na odeljenju hirurgije novopazarske bolnice.

Vladimir je, inače, poznat i cenjen u Novom Pazaru, a pre nekoliko godina počeo je da uzgaja maline. Tada je kupio zemljište u Raški, gde je često boravio.

- Voleo je puške, kao i svaki lovac. Stalno se hvalio da ima najlepše puške i nišane. Sa Danijelom je lepo živeo, zajedno su radili, putovali, nikada se nisu svađali. On je Danijelu voleo više od sebe, verujte mi - ispričao nam je N. B., Danijelin rođak. 

 


 

 

 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Djordje

pre 7 godina

Kakav je to lovac koji zaboravlja da mu je metak u cevi.Zna svako ko je polagao lovački ispit ,kako se nosi i čuva oružje.I zašto je oružje na dohvat dece,zašto je metak u sarzeru ili cevi,zašto je municija pored oružja.Pa iako su položili ispit ,tek da su platili taksu i izveli komisiju na ručak,mogli su videti i naučiti od starijih,mada i ovaj nije baš mlad.Uništio je porodicu,a takvih ima mnogo.n

milunher

pre 7 godina

Zatvor 100 godina ,za sve usijane glave koji se bahato ponasaju sa oruzijem bez obzira da li je slucajno

Dragomir

pre 7 godina

СУНЦЕ ЛИ ГА НЕ ГРЕЈАЛО КОЈИ ЈЕ ТО ГЛУПАНДЕР!Убица!Ја сам више пута писао да јавно позивам сваког ловца да са ловачком пушком уђе у моје двориште само три корака А ДА ГА ВИДИ,СПАЗИ И УГЛЕДА МОЈА РАДОЈКА! Обећавам плаћање свих лекарских работа и несрећник ће имати плаћен опоравак у некој бањи!Ето,куј воли нека изволи? ... Питајте Нешу Лажова како се провео код мене када смо седали уз кафу пошто ми је помогао око бетонирања па извадио никловани колт!А моја Радојка то видела,угледала и спазила ... И мене оплајвазивала јер сам га бранио!

aida

pre 7 godina

Istina, zaista divan čovek, imali su lep brak, Vladimir je izuzetno pošten čovek kao i cela njegova porodica ( roditelji, sestre) to ceo grad može da potvrdi. Zaista nema mesta nikakvim negativnim komentarima, saučešće porocici.

Maja

pre 7 godina

Necu slucaj da komentarisem, dovoljno je strasan. Imam pitanje. Od kada je obicaj da se oruzje za lov drzi pod nabojom u kuci? Nisu u sumi pa ce medved na naidje! Ne razumem, strasni lovac zna da rukuje oruzjem , zna gde i kako se cuva. Prosle godine ono dete ubilo sestru. Sada u Sarajevu isti slucaj. Neodgovorni ljudi.

nada

pre 7 godina

Ocigledno da oruzje bez obzira sto se poseduje dozvola nije za svakoga ! zasto je uopste metak bio u cevi ???? Moglo je to oruzje uzeti i dete i sta onda ??????????????

Ilijenadin

pre 7 godina

...dok ne utvrdis da je prazno. Prva Bozja zapovest za oruzje: kad uzmes oruzje u ruke PRVO SE UVERIS DA NIJE NAPUNJENO!!! Sta to sve sada vredi - zene nema, deca ostala sirocad. Licno, mislim da samo pijan covek moze biti tako neoprezan, pa da neproverenu pusku drzi okrenutu prema zivom stvoru. Uzasno!

Milance

pre 7 godina

Tragedija.Mogu samo da predpostavim kako mu je.Mojoj koleginici s posla umro je muz,ima dosta godina,nikad nije pomislila naxdrugog.Bili su kao jedno,ni svadjali se nisu...Tuzno kako zivot tako nesto uredi a budale imaju po vise dece,svadjaju se,tuku...

ilija

pre 7 godina

toliko iskustva u lovu , oružju a puške i pištolji napunjeni čak i nezakočeni sa troje dece u kući ,,, prosto da ne poveruješ kako ljudi sebi i drugima zbog gluposti unište život

nislija

pre 7 godina

Nesreca se desi. Steta. Ja sam strastven i lovac i ribolovac. Osnovno znaci postoji OSNOVNO PRAVILO kako se cisti oruzje. To mora svi da znaju. Sta ce metak u cevi. I da je zaboravio posle lova to se proveri. Izvadi se puska ulje krpa sve sto ide uz ciscenje otvori se puska i proveri se cev. To je greska koja ne sme da se desi. Znaci ne sme. Ovo je za mlade kolede pa cak i ostale. Svi znaju to ali eto desi se.

ceo

pre 7 godina

Lovac si a imas metak u cevi dok se hvalis novom igrackom?! To je neverovatno.

Picolovca

pre 7 godina

Oduvek imam averziju prema ovim lovcima,da bi bio lovac i radnik u klanici covek treba da je bezdusan.

RUZICA

pre 7 godina

Ovi komentari su suvise morbidni,a zbog toga sto komentarisu osobe koje moguce nisu zdrastveni radnicu.

Lucky

pre 7 godina

Gospode Bože,pa je li taj čovjek vojsku služio? Zna se da se puška ne upera u drugoga već uvijek uvis. Puška se samo za vrijeme čišćenja i gađanja stavlja u horizontalan položaj i nikad više. Dobro,sačamarice lovci u lov nose preklopljene pa ne može doći do opaljenja,ali što se tiče drugih pušaka njima cijevi moraju biti uvijek uvis uperene. Isto važi i za pištolj,osim kad je u futroli,naravno.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija