• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: crtani-film.com

08.02.2017

19:16

(VIDEO) ARKANOVO UBISTVO NAJAVLJENO U MAKSOVIZIJI: Tri dana pred smrt Željko i Ceca su čuli ZLOSLUTNU PORUKU GLEDATELJKE!

Vesti

(VIDEO) ARKANOVO UBISTVO NAJAVLJENO U MAKSOVIZIJI: Tri dana pred smrt Željko i Ceca su čuli ZLOSLUTNU PORUKU GLEDATELJKE!

Podeli vest

Javnosti je poznato da je Željko Ražnatović Arkan (48) ubijen je 15. januara 2000. godine u holu beogradskog hotela “Interkontinental”

Pogodili su ga sa tri hica u glavu, kada su ubijeni i njegov telohranitelj Milenko Mandić Manda (1956) i Dragan Garić (1953).

Samo tri dana pred smrt  Arkan je zajedno sa svojom suprugom Cecom bio gost u čuvenoj emisiji “Minimaksovizija”.

printscreen

Tada su pevačici  gledaoci postavljali svakojaka pitanja, međutim jedna gledateljka je posavetovala da pričuva Željka, a Ceca joj je  odgovorila “naravno da ga čuvam”. Ironija cele priče je u tome što je Željko Ražnatović ubijen samo tri dana nakon ove emisije.

Ovu situaciju možete pogledati na snimku  u 12:27




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marcco

pre 7 godina

Meni je uvek prva pomisso na pomen Arkana bila, "ubice ga neko" i "svaka cast sto je jos uvek ziv"

Maja

pre 7 godina

A ŠTO KEVI NARASTOŠE SISE,USNE I OSTALI ALAT ZA KLINCE OD SMRTI SUPRUGA

vlada

pre 7 godina

....nikakvog tu nagoveštaja nije bilo što je gledateljka reda-radi rekla! Uostalom, poslovično se traži neki nagoveštaj ...uh razbila se šoljica ..??? Gluposti! Emisija je normalno protekla, u raspoloženju, kao i svaka - gledao sam je!

Nina

pre 7 godina

Ne razumem potrebu da se pise o njemu, preko dvadeset godina Arkan, Ceca a sada i deca......, mi Srbi ne želimo bolje, ne vidimo i ne cenimo dobro i dobre ljude. Hvalimo ono sta nije dobro i nastavimo da podržavamo

lale

pre 7 godina

Nemate nista pametnije da pisete.Pisite o cecinom pevanju u mladosti.Vasari su bili pravo mesto.,U Svilajncu je bila pravi hit.

Aleksa

pre 5 godina

Milenko Mandic nikada i nikome nije bio telohranitelj. Morate sebe da demantujete. Manda je bio na pogresnom mestu u pogresnom trenutku. Zbog porodice i prijatelja, duzni ste da demantujete vase piskaralo.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija