• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I. Palada - A. Jovanović

22.02.2017

14:05

(FOTO) MILICA OPTUŽILA BIVŠEG DEČKA DA JE LOPOV: Simon mi je ukrao 50.000 evra i 'hamer' mog tate!

Vesti

(FOTO) MILICA OPTUŽILA BIVŠEG DEČKA DA JE LOPOV: Simon mi je ukrao 50.000 evra i 'hamer' mog tate!

Podeli vest

Milica Dabović ispričala je tužiocu da je njen bivši dečko, koji ju je pre tri dana pretukao, trošio i njenu ušteđevinu sa kreditne kartice... Reprezentativka se požalila da je Šiklić prevario i njenog oca Milana za automobil

Simon mi je ukrao 50.000 evra, trošio je i novac sa moje kreditne kartice, a mom ocu je ukrao "hamer", ispričala je u ponedeljak Milica Dabović javnom tužiocu.

Bivša košarkašica je u Prvom osnovom javnom tužilaštvu ponovila i ono što je ispričala u MUP Palilula u noći između nedelje i ponedeljka, a to je da ju je Simon napao i davio. Ona je, međutim, u ponedeljak optužila Simona i za krađu.

print

- Milica je tužiocu ispričala da je kod Simona njena francuska kreditna kartica na kojoj je njena cela životna ušteđevina. On je odbio da joj vrati tu karticu, pa je ona juče morala da kontaktira banku kako bi je ugasila. Milica je tužiocu ispričala i da joj on duguje čak 50.000 evra i da taj novac odbija da joj vrati - tvrdi izvor Informera upućen u istragu.

print

Dabovićeva je otkrila i da je Šiklić, s kojim je bila dve godine u vezi, nasamario i njenog oca Milana.

- Miličin tata i Simon su se dogovorili da mu ovaj proda automobil "hamer" koji je ocu kupila Milica. Zbog toga je Milan na ćerkinog dečka preneo punomoćje za prodaju kola. U zamenu za skupog terenca Šiklić je trebalo da košarkašicinom ocu da drugi auto, plus još 10.000 evra. Međutim, Simon je zadržao auto, a čoveku nije dao ni dinara. Ako je tačno sve što je Dabovićeva ispričala i ako poseduje dokaze, Šiklić će i za to morati da odgovara - priča naš sagovornik i dodaje da nadležni organi proveravaju sve ove činjenice.

print

Košarkašica je za Informer potvrdila da je o svemu ovome bilo razgovora u tužilaštvu i da smatra da je njen bivši dečko lopov:

- Tačno je da me je Simon pokrao i sve sam to rekla tužiocu. Ipak, želim da stavim tačku na ovu priču. Vreme je da se time bave nadležni organi, a ne mediji - poručila je Milica i priznala da je i sama zvala Simona i tražila mu da joj vrati pare.

Simon: Milica laže da sam je tukao da bi mi iznudila pare

 

Simon Šiklić, s druge strane, tvrdi da ga je slavna košarkašica prijavila zbog nasilja samo zato što želi da ga reketira.
- Mi smo raskinuli pre dvadesetak dana, ali ona nije prestala da me proganja. Tada, pre cele ove frke, nudio sam joj 700.000 evra da bih joj obezbedio normalan život. Hteo sam da je ostavim, ali nisam želeo da završi na ulici jer ona nema dinara. Pomagao sam i njene roditelje, brata, nju. Otplatio sam joj kredit za stan na Karaburmi, za stan u Herceg Novom. Oni nemaju leba da jedu, žive u 30 kvadrata. Ni sam ne znam koliko sam im para do sada dao - kaže Simon za Informer.
Na našu konstataciju da je u tužilaštvu priznao da je tukao Milicu, Šiklić odgovara:
- Potvrdio sam da je došlo do verbalnog sukoba i da sam je tada odgurnuo. Pa jeste li vi videli da i ja imam povrede po licu? Ja da sam je prebio, vilica bi joj izašla iz glave! Ona je očajna, želi da mi iznudi novac. Ti Dabovići su reketaši! Tražila mi je 100.000 evra da povuče tužbu i da kaže da je sve izmislila. I u porukama se vidi da mi traži pare. E sada im više ne dam ni dinara! Mislila je da će me strpati u zatvor, ali ja sam slobodan čovek i dokazaću da je ona jedna očajnica koja je sve izmislila.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marko

pre 7 godina

Na osnovu svega samo mogu da zakljucim, steta sto su se posvadjali. Zasluzuju jedno drugo 100%.

jok sisarke

pre 7 godina

Pazi ne verujem mu sve,a njoj tek nista nije trebao da je tuce ali verujem da mu je dojadila.Fina neka porodica ti Dabovici btatic diler cale vozi hamer svaka cast domacinski:-(:-(:-(\n

dexx

pre 7 godina

Zrstoki sam borac protiv nasilja ,a pogotovu nad zenama i decom....ali..ovde mi nesto ne stima kako treba...cudno je sve ovo...\n

nada

pre 7 godina

Ovde se vidi a i sama slika pokazuje da si olos i nasilnik ! Od cega tebi tolike pare kako kazes da si ti ovo ili ono kupio ili placao ! Tukao je, uzimao novac a i dalje bio sa njom ? Zasto ? Interesi !!!!!!!!!!!!! Ona je bila neko i nesto a ko si ti ? Naravno da za sukob treba dvoje i da je kriva sto te je trpela toliko dugo ali ce sve isplivati na videlo ( ko je kakav - ona ili ti ). STOP NASILJU NAD ZENAMA !!!!!!!!!!!!!

WV

pre 7 godina

I ova Milica je puklaa,nista nije pametnija od ovog ujke

Tito

pre 7 godina

Samo se ti zabavljaj sa hrvatima, a mi da sa tobom saosecamo.

ja Pa ja

pre 7 godina

Bravo "genije",ti joj nudio 700.000 eura a ona nije htela da prihvati nego te ucenjuje za 100.000 eura. Ucenjuje te za 7 puta manju cifru.Pa ko je ovde lud

uglesa

pre 7 godina

toliko srba i crnogoraca uhvatila si se za hrvata sada se zalis

vojska_spasa

pre 7 godina

Ja bre nesto vise verujem ovom Hrvatu, ozbiljno. Kad je ljubavi dosao kraj daj pare, onda si olos a do juce spavase u istom krevetu. Ja to ne mogu da razumem, samo do juce smo mogli da cujemo i citamo i gledamo slike sa raznih destinacija kako ovi dvoje uzivaju na Maldivima ili gde behu. I bre gde zivi ova Milica, cak ni 4G nema na telefonu. Haha. Ajmo ovako tip nije nimalo lep, naprotiv ogavan je, pa zasto bi neka lepa devojka bila sa takvim tipom, hmm znam takvih par komada i niko nema lepu devojku, dakle moze samo zbog novca biti sa njim tako da njena prica ne pije vodu, a njegova da. I jos nesto, vidi se po stilu pisanja ko je isfrustriran i kome je tesko pao raskid, tako da ne bih ja ovoj Dabovicki nista verovao. A i da su u problemu sa kesom govori i podatak da je njen brat morao da diluje da bi izasli iz krize, pa je pao ne zaboravite.

VESNA

pre 7 godina

UPSSSS, sad kad je Milica iznela i ove podatke o krađi i prevari oca, povlačim sve što sam rekla u njenu odbranu. Sramota ! Koja je ona paćenica kada se i posle ovoga i dalje zabavljala sa tim bednikom. I još htela da se uda za njega i ima decu. Milice, Milice .... Ne brukaj familiju, posebno sestru! Znaš ono: "Ko spava s decom biva upišan" !

boja

pre 7 godina

E MOJA MILICE SLATKICE, ZAR SI PLACALA LJUBAV??? DALI SE RODIO MUDAR DA POTROSI MOJ DINAR??? GARANTUJEM DA TAKAV ZEMLJOM NE HODA!!!

boca

pre 7 godina

A šta to mene briga pa ti si ga birala a ne ja imaš mozak kao dijabolu a sada se blatite preko interneta.Sram da vas bude slepci.

Ja znam zasto ga ranije nije p

pre 7 godina

....ali necu to da - napisem! Pokusajte da pogodite......

zimzelen

pre 7 godina

Ocete vi shiklice ante muje keljemendije tako vam I treba,sto sada trazis I od prije 2 god.sto prije nisi prijavila za kola,nego dok je dobro krrro dobro ti bilo,sada te nece nijedan Srbin,dajete drugima da skinu kajmak a posle kad prode sve onda dobar I Srbin njemu surutkva

dimitrije

pre 7 godina

iz ovih poruka koliko vidim ona njemu preti a ne on njoj. kazem ja, mante se mediji unapred zakljucivanja. ne znate vi dokle su spremne da idu gnevne i ostavljene zene. jos ako nanjuse pare... meni je neverovatno kako mediji odma na prvu loptu bez dokaza i icega veruju zenama. svi znamo da su zene triput premazanije i vestije u manipulacijama od muskaraca. trebalo bi vise verovati muskarcima nego zenama zbog proste cinjenice da smo mi daleko manje u stanju da mutimo nego one. nije nam prosto psiha takva. ja bih zbog toga uvek prvo verovao muskarcu a terao zenu da dokaze, ne obrnuto. zene su te koje su u stanju da smute triput bolje nego muskarci.

SIME IMA KO VIDI

pre 7 godina

Ona se tak danas ucvilila kada su ljudi pocelei da provaljuju da se folira.Juce je blistala i vukla kofere,a prekjuce nosila kesu na glavi da prikrije da joj nije nista a da narod pomisli unakazena,modra i krvava..Posto je ona obolela od selfija a medije je redom zvala ,bez slanja fotografija povreda shvatio sam da laze. Svi njeni postovi su mesecima unazad bili hvaljenje ovog momka,planiranje buducnosti i zahvaljivanje bogu sto ga je srela.On je nju ostavio i ona zeli da ga unisti i stavi u zatvor.Medijski ga je licovala ,ubedilal narod da je ona zrtva a on zlocinac.Vredjan je i zato sto je Hrvat, Vidim da je momak uzeo sjajnog odvokata i znam da ce dokazati istinu.Dabovicima ne verujem jer su oni spremni na sve,Posle njenog brata uhvacenog sa kilogramima droge i podrske koje su mu dali kao da je svercovao cokoladu cudim se da iko u Srbijiji moze da im veruje i da ih zali.

sanja

pre 7 godina

Ni sportisti više nisu ono što su nekada bili. Nekada su bili pravi uzor mladima, a danas... Poludeo svet skroz!!!n

Ljubo

pre 7 godina

Aman zaman ,devojko ,pa zar si toliko glupa i ti i tvoj tata ...da li ste vi ikakvu zivotnu skolu imali ....

surovi

pre 7 godina

Milice sine, šta ti bi da se petljaš sa ovim neandertalcem ....

Prle

pre 7 godina

I mi sad treba da je zalimo ??? Ne i nikad, jer sta je trazila sa olosem ?? Zar "takva velicina" poput Milice, nije mogla da nadje pristojnijeg, kulturnijeg momka ? Mogla al nije htela, vec je htela ovog koga sada pljuje !! Svakako da lik treba da zaglavi robiju, to je nesporno !!!

Moravac

pre 7 godina

Tako ti je kad sa hrvatima tikve sadis, samo nastavi pa ces ostati i bez gaca, nego nije on nikakav Simon vec Sime, imala si kod nas da biras izabrala si Simeta, sad te ovi nasi vise nece. Toliko od Moravca.

plavusa

pre 7 godina

Secam se, dok je gostovala u jednoj emisiji... Na pitanje, sta bi uradila kad bi je partner prevario.. Rekla je, nesto u fazonu.. Da bi ga zadavila... Po devojci se vidi da ima problem sa samom sobom.. ljubomora je gadna stvar... Nisam za nasilje nad zenama... Al u ovom slucaju mislim da ne moze da preboli sto je ostavljena... Ako jeste uopste.. Jer pre samo dva meseca, je govorila da je savrsen. Znate, karijeru je zavrsila, jer je tako htela... Ovo joj nije trebalo... Jer ima jako mnogo zena gde su gadne stvari prezivele od strane muza. Al nemaju pozadinu koju ona ima, misleci na zastitu id strane organa.. .

vlada

pre 7 godina

Ne odobravam nasilje ali imam utisak da si ti vrlo "problematična" osoba i da se više piše o tabi danas, nego kada si igrala košarku!? To ti i hoćeš!

Car

pre 7 godina

A ko mu je dao ovlascenje(pin namber) da koristi tvoju kreditnu karticu ? Za ljubav,svadju i tucu uvek je potrebno dvoje,zato da cujemo i drugu stranu. Umislila Milica da je nedodirljiva, da je mega zvezda,kao u vreme dok je Djilas bio na vlasti,izgleda da joj nisu javili da je zglajzo.

SSSS

pre 7 godina

CUDI ME KAKO JE MOGLA DA DOBIJE BATINE PA IMA MAJCU SVETICE CASNE SETRE GOSPE IZ MEDJUGORJA ONA JE TREBALA DA JE ZASTITI

Sima

pre 7 godina

Draga Milice sama si birala decka. Niko ti nije kriv sto si izabrala pogresnog ili mozda nisi ... p.s. Decko ti je inace mnogo lep !!!

Rita

pre 5 godina

SVJEDOČENJE Moje ime je Rita, ja sam iz Poljske i dijelim ovo sa bazom svijeta na moju istinitu životnu priču, želim da svijet zna o dr. Ogundeleu, velikom čovjeku koji je moćan i pošten, imao sam problema s mužem i razveo se od mene, samo zato što ja nisam imao dete za njega posle 9 godina braka, i tražim pomoć svuda, znam da mi neko može pomoći i videla sam oglas jednog čoveka koji govori o dr. mogao je da mu pomogne sa 24 sata, brzo sam ga kontaktirao, a on mi je rekao da će mi pomoći sa mojim problemom, nisam bio siguran u njegove riječi, do sada je vratio mog muža koji je otišao za manje od 24 sata i od tada povratak mog supruga ja sam najsretnija žena na zemlji jer sam trudna dječaka, svjedočim danas jer sam rekao dr. Ogundeleu da ću pustiti svijet da zna o njemu, pa čak i za one od vas koji trebaju rješenje u svoje životne probleme ili odnose, kontaktirajte ga danas i imate rješenje putem: WhatsApp i Viber Chat: +2763 8836445. Email: ogundeletempleofsolution@gmail.com

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija