• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R. Barjaktarević

27.03.2017

22:57

KRVAVA SAČEKUŠA U CENTRU KRUŠEVCA: Žestoki momak Braca Stevović upucan u vrat!

Vesti

KRVAVA SAČEKUŠA U CENTRU KRUŠEVCA: Žestoki momak Braca Stevović upucan u vrat!

Podeli vest

Kruševačka policija je "sklopila" je kockice vatrenog okršaja, koji se u nedelju u sred podneva, dogodio kod parka Kosturnice, ispred kafića "Andjela" u Kruševcu

Gotovo se sve zna i policija traga za napadačima, koji su u klasičnoj sačekuši iz pištolja naneli teške povrede Braci Stevoviću (43), dok je ovaj sa svojim bratancem bio u automobilu. Stevović je kroz stakla svog automobila pogodjen u predelu vrata i, kako nezvanično saznajemo u teškom je stanju.

On je posle ukazane prve medicinske pomoći u Kruševačkoj bolnici prebačen u niški Klinički centar.

- Stanje pacijenta iz Kruševca je veoma ozbiljno i kritično zbog mogućih komplikacija. Verujemo da će tokom dana biti stabilnije i da ćemo moći pacijenta da operišemo. On ima ranu od metka u vratnom delu- izjavio je direktor Neurohirurgije u Nišu prof dr.Nebojša Stojanović.

 - Užas! Pucnjava se dogodila pokraj kafića ,,Andjela" , a tu je usred bela dana u parku preko puta, bilo dosta dece-kaže jedan od naših sagovornika.

facebook.com

Čaršijom se pronela i priča da je jedan od metaka okrznuo i Bracinog  bratanca, koji se sa njim nalazio u automobilu.

U ovom kruševačkom kvartu, podsećanja radi, pre dve godine u sačekuši ubjen je Goran Obradović zvani Suša, žrtva razračunavanja kruševačkih žestokih momaka, što se i ovoga puta ponovilo.

Žrtva obračuna, Braca Stevović, kao i njegov dve godine stariji brat, sredinom 90-tih godina važili su za "žestoke momke" i bili su akteri nekoliko vatrenih okršaja. Poslednjih godina nisu bili u žiži javnosti a najviše su bili posvećni boksu.

Očekivali smo zvanično saopštenje Policijske uprave u Kruševcu, ali ono po svemu sudeći neće se izdavati sve dok se akteri ovog događaja ne uhvate I smeste iza rezetaka.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17