• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.04.2017

11:07

(FOTO) IZGORELE DVE ŽENE I DETE! Detalji stravičnog sudara kod Srbobrana, IZVLAČENJE UGLJENISANIH TELA TRAJALO DVA SATA!

Vesti

(FOTO) IZGORELE DVE ŽENE I DETE! Detalji stravičnog sudara kod Srbobrana, IZVLAČENJE UGLJENISANIH TELA TRAJALO DVA SATA!

Podeli vest

Kornelija Baćanski (33) iz Srbobrana, njen sin Nikola (12) i Stoja Ljubišić (29), stradali u "renou" koji se posle sudara sa "polom" zapalio. U "polu" teško povređen bračni par iz Subotice

Posle obdukcije biće poznato da li su žene i dečak živi izgoreli ili su poginuli već prilikom sudara
Izvor iz istrage

Kornelija Baćinski (33), njen sin Nikola (12) i prijateljica Stoja Ljubišić (29) iz Srbobrana izgoreli su u automobilu "reno skenik" posle direktnog sudara sa "folksvagenom polo", u kom je teško povređen bračni par A. B. i D. B. iz Subotice. Stravična nesreća dogodila se juče oko 13 sati na putu između Srbobrana i Feketića.

Kako saznajemo od izvora iz istrage, izgleda da je "reno" novosadskih tablica iz za sada nepoznatog razloga prešao u suprotnu traku i direktno se sudario sa "polom" subotičke registracije. Od siline udara, "reno" je sleteo sa puta i zapalio se, a onda je verovatno eksplodirao rezervoar. Od automobila ništa nije ostalo.

Izvlačenje ugljenisanih tela poginulih iz uništenog vozila trajalo je skoro dva sata. Posle obdukcije posmrtnih ostataka biće poznato da li su živi izgoreli ili su poginuli već prilikom sudara.

Informer

- Obavljen je uviđaj, ali će tokom dalje istrage biti utvrđeni detalji ove strašne tragedije. Za sada je izvesno da je došlo do direktnog sudara dva vozila, posle čega je jedno od njih sletelo s puta i zapalilo se. Za troje putnika u njemu nije bilo spasa. Uslovi za vožnju su bili dobri, tako da je najverovatniji uzrok nesreće velika brzina - kaže naš izvor iz policije.

U drugom automobilu pak bio je bračni par A. B. i D. B. iz Subotice. Oni su sa teškim povredama prebačeni u bolnicu u Vrbasu, gde su operisani i lekari se bore za njihov život.

Meštanin Srbobrana koji često prolazi tom deonicom puta kaže da se u neposrednoj blizini mesta udesa nalazi oštra krivina.

Izvlačenje ugljenisanih tela iz uništenog vozila trajalo je skoro dva sata

- Ko je "iseče", odnosno pređe u levu traku, nema šanse da se brzo vrati u svoju ako mu neko vozilo naiđe u susret. Pored toga, krivina nije pregledna, tako da vozač kasno može uočiti da li mu neko dolazi u susret. Verovatno se to sada desilo - kaže ovaj sagovornik.

Inače, Kornelija, samohrana majka, vraćala se sa sinom i prijateljicom iz Subotice gde je, kako kažu njeni prijatelji iz Srbobrana, išla da sređuje papire za dobijanje mađarskog pasoša.

Informer



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17