• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T.Cvejić

02.06.2017

18:52

(FOTO) ZGAZIO BEBU DA NE PROSPE TREŠNJE! Od deteta mislio da je pas, PA NIJE HTEO DA KOČI!

Vesti

(FOTO) ZGAZIO BEBU DA NE PROSPE TREŠNJE! Od deteta mislio da je pas, PA NIJE HTEO DA KOČI!

Podeli vest

Sedamnaestomesečna Aleksandra Marković iz sela Nakučani kod Šapca, poginula je u četvrtak pred kućnim pragom kada je na nju automobilom naleteo komšija Miroslav Petrović (67)

Kako saznajemo, Petrović koji je upravljao "fijat mareom", pravdao se da je od deteta pomislio da je pas, pa da ne bi prosuo trešnje iz gajbica kojima je napunio automobil, odlučio je da ne koči!

U domu porodice Marković jecaji paraju nebo. Mnogobrojna rodbina, susedi i prijatelji došli su da pomognu oko sahrane i da pokušaju da podele bol sa roditeljima tragično nastradale Aleksandre.

Informer

Majka Radovanka (21) zanemela je od bola, dok otac Borisav (28) besciljno luta dvorištem u neverici da njegove mezimice više nema.

- Dete je pošlo za babom da bace smeće oko 19 sati. U tom momentu ovaj je naleteo. Vukao je 50 metara tako upetljanu pod točkovima. Ma nije uopšte kočio! Pogledajte na putu, ima samo njene krvi, vidi se i zgnječena jagoda koja joj je ispala iz ručice. Da nisam otišao u bolnicu za detetom, ja bih mu presudio što mi ubi unučicu - guši se deda Zoran Marković u suzama. 

Kako pričaju mnogobrojni svedoci koji su odmah izleteli na ulicu kada su čuli udarac, Miroslav Petrović bio je u pripitom stanju.

- Zaklinjao se da nije video dete, već da je mislio da je pas. Kaže da nije hteo da prospe gajbice pune trešanja. Pa i kera kada vidiš na ulici, zakočiš da ne ubiješ živu dušu. Svi ga znamo u selu. Ima voćnjake, a i Zoran, devojčicin deda, nedavno je išao kod Miroslava u branje trešanja - pričaju susedi i rodbina koji su se okupili ispod šatora u dvorištu porodične kuće Markovića.

Informer

Uprkos silovitom udaru, malena Aleksandra davala znake života. Nažalost, nedugo po dolasku u šabačku bolnicu, zbog težine povreda dete je preminulo. Sahrana devojčice trebalo bi da bude obavljena danas na lokalnom groblju u Nakučanima.

Po nalogu zamenika Osnovnog javnog tužioca u Šapcu, Miroslavu Petroviću određeno je policijsko zadržavanje, a u zakonskom roku biće predat na saslušanje.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Zoran

pre 6 godina

Pijani vozač je ubica sa predumišljajem, gazi šta stignu. Ali naleteće ovaj na nekog zaspalog turčina, jer ko sa volanim ubija od volana i strada.

Neko

pre 6 godina

Zalosno mnogo al kako sme da se desi roditeljima ili babi dedi koji cuvaju dete da ga puste da puzi po putu nebranim vozaca ali kriva je i baba za detetovu smrt kad je dopustila da dete ode pod točkove TUGA.

Mile

pre 6 godina

Bolesnik ne koci jer je kao mislio da je ker. Ko je spreman da zgazi zivotinju zgazice i coveka. Sta radi beba na putu? Da li su roditelji normalni?

gde ce ti dusa

pre 6 godina

pa i pas je zivo bice bezdusnice ! zar tresnje vrede vise od zivota ? kakvi smo to monstrumi postali sacuvaj nas boze ! jadno dete . strahota .

oko

pre 6 godina

ODGOVOR OVOM MAJMUNU pravila trebaju biti da pazis i da soferu uvek i svuda moze svasta da naleti na put pred automobil a ne u naselju i pred kucum desu deca i starci u americi zgazis i kera ides na robiju isto ko i za coveka treba ga kaznuti i bog i sud to je ubica

tony

pre 6 godina

Za za ovog budala ne treba suditi njega odma treba ubiti i da ne vozi nikad vise auto,budalo jedna pa i da je pas treba za zakcis i stanes,a nekamoli dete,a sad se pradas kao da ni si video akosi corav sta sedis onda za volanom budalo jedna.velika kazna u zatvor za ovog budalu,dajem veliko sausesce porodici,pocivaj u miru mali adjele.

laza

pre 6 godina

Da se razumemo ne branim tog idiota i monstruma alkoholicara tj vozaca, ali koliki Debil ili Idijot trebas biti da pustis toliko malo dete tj maltene bebu da izadje nasred ulice ili magistrale pa to je uzas neoprostivo i neobjasnjivo, i pored sve tuge i bola kroz koji prolaze roditelji nastradale devojcice i oni trebaju krivicno odgovarati za nemar i nesavesno postupanje tj u ovom slucaju je Baba ali sve to je sada dzabe jedna dusica i andjelcic je zbog takvih idiota nastradalo!!!!!!!! Neka su andjeli sa tobom sine!!!!!

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17