• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: R.B.

04.08.2017

19:32

POHAPŠENI DILERI NA 'LAVFESTU': Zaplenje velika količina narkotika!

Vesti

POHAPŠENI DILERI NA 'LAVFESTU': Zaplenje velika količina narkotika!

Podeli vest

Kraj jezera u centralnom parku u Vrnjačkoj Banji počeo je 11. "Lavfest", najveći muzički festival u centralnoj Srbiji koji promoviše muziku, umetnost i urbanu kulturu mladih

Organizatori očekuju da će festival tokom tri dana posetiti više od 100.000 ljudi iz cele Srbije i inostranstva, čime će "Lavfest" opravdati epitet jedne od 10 najboljih manifestacija ove vrste u Evropi.

Program na "Džek lajv stejdžu" za ljubitelje tvrđeg, gitarskog rok i pank zvuka, hip-hopa i dramenbejsa otvorila je "Lira vega". Usledili su nastupi bendova "Ti" i "Ničim izazvan".

Rok žurka nastavila se koncertom hrvatskog kultnog alternativnog benda "Majke", a potom se publici predstavio i "Artan Lili".

Ali, sve bi bilo lepo, da ludovanje ne miriše na drogu. Tokom prve festivalske večeri, policija je u 69 zaplena oduzela više od 1.400 tableta ekstazija, oko 420 grama marihuane, 35 grama spida, 32 grama kokaina i 41 gram amfetamina.

Narkotici su pronađeni kod 70 osoba, među kojima su četiri strana državljana i dva maloletnika.

Devet osoba je uhapšeno i njima je zbog sumnje da su (pre)prodavali drogu, po nalogu nadležnog tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 sati, dok će protiv 61 osobe biti podnete krivične prijave u redovnom postupku.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
gafi

pre 6 godina

ma kakvo zadržavanje 48 sati.... odmah kod dežurnog sudije i pravac zatvor i berba kukuruza na 40 stepeni i po dve godine za jednu samo tabletu ekstazi itd. dokle bre više od tih idiota nema zivota, svake godine sve isto i nikom ništa...sve narkoman do narkomana, koji bre festival kulture, dolaze samo da se tapiju ko svinje, upoznaju razmenjuju drogu itd, zatvaraju tamara i ćao\n\n

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17